359 580 megválaszolt kérdés

orvoskereso
search.gif Keresők... Írja kulcsszavait a kívánt mezőbe!

Dr. Vass Zoltán

Dr. Vass Zoltán
fül-orr-gégész szakorvos, audiológus szakorvos, egészségügyi szakmenedzser
Fülspecialista Orr specialista

Regisztráltam: 2007. október 11.
Utoljára beléptem: 2010. augusztus 11. 05:20
Látogatók száma: 8422
7 látogató az elmúlt 24 órában
Bemutatkozásom
Születésnapom
november 30.
Szegeden végeztem az Orvostudományi Egyetemet.
Végzés után a Ribári Professzor Úr meghívására a Fül- Orr- Gége Klinikára kerültem, ahol igen hamar bekapcsolódhattam az egyetemen folyó klinikai és tudományos munkába.
Olyan prominens egyéniségekkel dolgozhattam együtt, mint Prof. Czigner Jenő, Prof. Jóri József, Dr. habil. Kiss József Géza, Dr. Kadocsa Edit, Dr. Berényi Imre, akiket azóta is tanítómestereimnek tekintek. A szakma elsajátításában sokat köszönhetek Dr. Iván Lászlónak és Dr. Szabados Évának. A tudományos munkámban nagyon sokat köszönhetek és hálával gondolok Prof. Benedek Györgyre, Prof. Jancsó Gáborra, Prof. Sziklai Istvánra és Prof. Bari Ferencre. Szakmai tanulmányaim során nagyon sokat tanultam az ország egyéb egyetemein is, Pécsen Bauer Miklós, Pytel József, Budapesten Ribári Ottó, Z. Szabó László és Répássy Gábor professzoroktól. 1993-as Michigani tanulmányutam alkalmával sajátítottam el több új műtéti eljárást a fülsebészet, illetve az agyalapi sebészeti beavatkozások területén, melyért hálás szívvel gondolok vissza Charles J. Krause, Josef M. Miller, és Alfred L. Nuttall professzorokra. 1996-ban Laser-es vizsgálatok segítéségével elsőként írtam le a belsőfül és az agytörzs keringésszabályozás egyik idegrendszerét. Ennek ismeretében a halláscsökkenés, fülzúgás, szédülés okának megismerése és kezelése könnyebbé vált kollegáim kezében is.
Az elmúlt 21 évben több, mint 10.000 sikeres fül-, orr-, gégészeti műtétet végeztem a legmodernebb laseres és hagyományos módszerekkel.
Az új műtéti technikák bevezetése mellett lehetőségem nyílt nemzetközi kutatásokban történő részvételre is.
1993, 1996-ben először állatkísérleteket végeztem Ann Arborban (MI), az USA-ban, majd a világon elsőként teszteltem a n. trigeminus hatását a belsőfül szabályozásában.

Ezen munka folytatására kaptam további meghívást Portlandba (OR), USA, ahol az általam megkezdett tudományos munkát már több intézet folytatja. Jelenleg is ennek az egyetemi klinikának visiting associate professzora vagyok.

Eddigi munkám elismeréseként a Szegedi Tudomány Egyetem habilitált doktori fokozattal tisztelt meg. A Magyar Tudományos Akadémia munkám elismeréseként 1997-ben Széchenyi professzúrával tüntetett ki. 2001-ben Czigner Jenő profeszor úr klinikáján egyetemi docensnek nevezett ki. Munkámat jelenleg magánambulanciámon végzem.
Orvosi és kutatási eredményeimet összegezve 1997-ben az orvostudományok kandidátusa minősítést kaptam a Magyar Tudományos Akadémiától, amelyért ez úton is köszönetemet fejezem ki Czigner Jenő, Benedek György, Jancsó Gábor és Bari Ferenc professzoroknak, akik téma- ill. programvezetőim voltak, és maximális támogatásban részesítettek.
Tanulmányútjaim között szerepel Tuzla, Greifswald, Gent, Turku, Seattle, Rochester, Ann Arbor, Detroit, Toledo, Minneapolis, Portland, Auckland, Bécs, Baltimore, Salzburg, Stockholm.
Magánambulanciám
Jelenleg a megszerzett tapasztalataimat és tudásomat a fül- orr- gégészeti betegeim javára kívánom fordítani. Rendelőmben a legkorszerűbb műszerek: nagyfelbontású operációs mikroszkóp, orr- és garat vizsgálatára alkalmas mikroszkópos kamerarendszer (endoscope), hallásvizsgálati berendezések (audiológia, tympanométer), laser állnak rendelkezésemre.
Célkitűzésem, hitvallásom
Évekkel ezelőtt többhónapos betegségben szenvedtem. Ekkor értettem meg, hogy betegeimnek arra van szüksége, hogy őket gyógyítsam, ne a betegségüket. A gyógyítás több mint egy szerv kezelése.
Én szerencsésen meggyógyultam. A megújult energiámat betegeim javára szeretném hasznosítani.

Forduljon hozzám bizalommal.
Elérhetőségeim
E-mail
studiomednincs@gmail@invitel.hu
Telefonszám
+36 (62) 451 870
Mobil
+36 (20) 397 4144
Web
Skype
Fax


Leggyorsabban mobilon érhet el.

Jelenlegi munkahelyem
Szeged, Kálvária sugárút 51.
Magyarország, Csongrád megye

fül-orr-gégészeti szakrendelés

blue info icon  Rendelési idők Előzetes bejelentkezés lehetséges!
 
Délelőtt
Délután
Megjegyzés
Hétfő
17:00 - 19:00
Kedd
Szerda
17:00 - 19:00
Csütörtök
Péntek
Szombat
Vasárnap
A rendelés adatait utoljára módosítottam: 2007. október 11. 22:36
Végzettségeim és képzettségem
 
Országos Szakképesítő Bizottság
Képző intézmény:
Szegedi Tudományegyetem
Általános Orvostudományi Kar

Szeged (Magyarország)
fül-orr-gégegyógyászat szakorvosa
habilitáció
1989
Még nem hitelesítettem az Orvostudakozónál.
 
Országos Szakképesítő Bizottság
Képző intézmény:
Szegedi Tudományegyetem
Általános Orvostudományi Kar

Szeged (Magyarország)
audiológia szakorvosa
habilitáció
1991
Még nem hitelesítettem az Orvostudakozónál.
 
Szegedi Tudományegyetem
Bölcsészettudományi Kar

Szeged (Magyarország)
egészségügyi szakmenedzser
2001
Még nem hitelesítettem az Orvostudakozónál.
Nyelvtudásom
német
alapszintű nyelvhasználó, alapfokú nyelvvizsga

angol
mesterfokú nyelvhasználó, középfokú nyelvvizsga
szakemberkereso
search.gif Szakember keresés...
Hirdessen az Orvostudakozón
Diagnózis.hu
©2007-2015 Orvostudakozó - Minden jog fenntartva!