orvoskereso
search.gif Keresők... Írja kulcsszavait a kívánt mezőbe!
Dr. Lovas Tímea

Dr. Lovas Tímea válaszol

Dr. Lovas Tímea

mozgásszervi rehabilitáció szakorvosa

családorvostan, mozgásszervi rehabilitáció

előző oldal  7 8 9  10 11  következő oldal
Gerincsérv fájdalma  2009. augusztus 24. 18:44   #180 

Tisztelt Doktornő!
2009.februárjától erős deréktáji fájdalmaim vannak, ehhez járul az ettől még jobban fájó
jobb lábba kisugárzó fájdalom.A 3.reuma szakorvos küldött el CT-re, ahol megállapították,hogy a IV.V.csigolyánál kettő kisebb egy nagyobb sérv van.Többféle kezelést kaptam már február óta/ gyógyszeres, ultrahangos, injekciós, gyógymasszázs, vizsugármasszázs / de sajnos az állapotom nam javul.
Kérem szíveskedjék tanácsot adni, hova forduljak, hogy egy kicsit meggyógyuljak.


Tisztelt Kérdező!
Nem tudom, idegsebész véleményezte-e már a CT-leletét. Ha idegsebész további konzervatív kezelést javasol, akkor érdemes fürdőkórházi kezelést igénybe vennie. De először háziorvosi beutalóval legyen szíves idegsebész szakorvost felkeresni. Jobbulást kívánok! dr. Lovas Tímea

Marcsi  2009. augusztus 24. 18:36   #179 

Tisztelt Doktornő!
Segitségét szeretném kérni. 2008.novemberben egy rossz mozdulat közvetkezetében a bal felsőkaromba egy éles fájdalom hasított, és azóta fáj. Azt hittem, hogy izomhuzódás, és nem mentem el orvoshoz. Egyre rosszabb lett, s már alig birtam a kezem megemelni. Elmentem a háziorvoshoz aki elküldött röngentre. Az eredmény szalagmeszesedés és a válon csontkinövés. Azt mondta tornásztasam. Ekkor nagy nehezen sikerült a reumatologiára beutalót szereznem. Ott szintén elmondtam, hogy hogyan történt a balesetem. A röntgen alapján elküldtek gyógytornára, fizkóterápiára, és a vállamba kaptam 3 injekciót. Ezekután még mindig nem tudtam a kezem rendesen emelni a fájdalomtól. Ekkor gyógymasszást, gyógyfürdőt és tangens maszást kaptam. Ennek elenére az a rész ami akkor meghuzódott még mindig fáj, és ha a kezem könyékbe behajtva van és közvetlen az oldalamhoz téve akkor nem tudom oldalra kifordítani a nagy fájdalomtól. Eddig csak a karomban fájt, de a sok kezelésektől már a vállam is. Sokszor éjjel felébredek arra hogy fáj. Mit tanácsol mit tegyek. A reumatológiára szeptember 8.án kell vissza menem. Kértem az orvost hogy próbáljuk meg ultrahangos vizsgálaton megnézni hogy mitől van. Azt mondta hogy majd visszatérünk rá. Ha nem nézik meg akkor mit próbáljak meg mivel nem táppénzes vagyok hanem folyamatosan dolgozok, és amikor van egy rossza mozdulatom, vagy hirtelen emelem a kezem és olyan szögbe ér, bizony akkor nagyaon tud fájni.
A válaszát előre is köszönöm.


Tisztelt Kérdező!
Az ultrahangos vizsgálat bizony jó ötlet, mert a háttérben ínszakadás is állhat.
Háziorvosi beutalóval keressen fel mozgásszervi rehab. ambulanciát.
Jobbulást kívánok! dr. Lovas Tímea

Evelin  2009. augusztus 23. 16:28   #178 

Tisztelt doktornő!

20 éves kissé túlsúlyos lány vagyok, és mostanában elég gyakran szorító érzést érzek a bal lábamon a boka feletti részen. Olyan érzés, mintha be lenne fáslizva. Nem fájdalmas, inkább kellemetlen, és mozgatástól sem szűnik meg, van amikor egész nap tart. Mi lehet ez?
Köszönöm: Evelin


Tisztelt Evelin!
Háziorvosi beutalóval keressen fel angiológiai szakrendelést.
Jobbulást kívánok! dr. Lovas Tímea

Noémi  2009. augusztus 19. 21:40   #177 

Kedves Doktornő! 18 éves lányomnak 1 hónapja nagyon fájnak az izületei.Kezében is lábában is.Diclac tablettát adok neki,de csak tüneti kezelésnek jó.Van,hogy éjszaka sem alszik vele.Mi lehet ez.Nagyon agódom miatta.Válaszát nagyon köszönöm előre is.Egy agódó anyuka


Tisztelt Anyuka!
A Diclac tablettát csak úgy magától kezdte el adni, vagy orvos is látta már a lányát??? Legyen szíves minél hamarabb háziorvosi beutalóval reumatológus szakorvoshoz elvinni! dr. Lovas Tímea

Kérdés  2009. augusztus 19. 21:36   #176 

Egyébként a B.A.Z Megyei Kórház Traumatológián fogják műteni a térdem Matolay György DR Úr Megkérdezhetem mi a véleménye a doktorúrról

Köszönöm


Nem ismerem a doktor urat.

Kérdés  2009. augusztus 19. 21:35   #175 

Tisztelt Dr Nő

Szeptemberben lesz egy térdműtétem meniscus szakadásom van és un:asztalfiók tünetem ez mit jelent.Arthroscopos műtét lesz azt szeretném kérdezni melyik a jobb az altatás vagy a gerinc érzéstelenítő?A IV és V -ös csigolyám között van egy 0,5 cm-es csúszás.Meddig tart a műtét általában és meddig kell utánna kórházban lennem,és mennyi idő után terhelhetem majd.Félek a műtétől

Köszönöm válaszát

Tisztelettel:Ani


Tisztelt Ani!
Az asztalfiók-tünet azt jelenti, hogy a térd derékszögű tartásánál a lábszár fiókszerűen kihúzható, nem jól rögzített. Az aneszteziológus orvos tudja Önnek megmondani, hogy a gerincproblémája esetén alkalmazható-e az epiduralis érzéstelenítés. Azt, hogy kb. meddig tart a műtéte, és mennyi ideig fogják az osztályon kezelni, az operáló orvosa tudja megmondani.
A műtét előtti szorongás természetes érzés, de ne aggódjon, az arthroscopos térdműtét rutin- beavatkozásnak számít. Jobbulást kívánok! dr. Lovas Tímea

bokafogó  2009. augusztus 19. 21:24   #174 

Tisztelt doktornő!

írtam korábban a magasvérnyomással és a fejjel lefelé lógással kapcsolatban...
Nekem vérnyomásom 110-120hgmm...Stabilan be van állítva. És nem kell attól tartani, h a lefelé lógás miatt szétreped mondjuk egy ér a fejembe és meghalok??? Az agyamat nem látta soha senki,csak a szívemet kardiológus...Ki tudja mi van a fejembe:)


Ha ennyire szorong a bokafogós kezeléstől, akkor ne csinálja inkább.

burzitis a vállban meggyógyul-e  2009. augusztus 17. 21:12   #173 

Tisztelt doktornő!

Meg tudná mondani, hogy
-a vállban a burzitist meg lehet-e gyógyítani? el lehet-e tüntetni a folyadékgyülemet?Rtg,UH negatív,MRI mutatta ki egyedül
-íntapadási sérülés esetén ez helyrehozható e?
-a ropogás,ami az ínsérülés miatt keletkezik ,az el szokott-e múlni?
-kellene-e kontroll UH-t végeztetnem?
-Milyen hatékony th.-t szoktak ajánlani?



Előre is köszönöm! T.K.(21) aki 3 éve bajlódik a vállával.


Tisztelt Kérdező!
A váll-bursitis az esetek döntő többségében meggyógyul. Iszap, gyógytorna, Dévény-kezelés, soft-laeser hatékonyak. Nincs szükség kontroll UH-ra.
A ropogás is el szokott múlni. Jobbulást! dr. Lovas Tímea

szívinfartus hajlam kérdés  2009. augusztus 17. 21:07   #172 

Tisztelt Dr. Lovas Tímea!

Igaz, h ha az ember genetikailag hajlamos a szívbetegségre ,akkor úgyis be fog következni?
És ha mondjuk hajlamom van rá és KARBAN TARTOM a hypertoniám, diabetesem, hyperlipidémámat és nem dohányzom hanem eddzem ,AKKOR IS törvényszerűen be követketkezik majd?Nekem hajlamom van rá és 18 éves fiú lennék.minden nagyszülőm infarktusba halt meg sajnos...


Tisztelt Kérdező!
Megnyugtatom: a hajlam NEM betegség. Ha egészségesen él, egészséges lesz a szíve. Gondolom, a szüleinek sincs kardiológiai problémája. További szép nyarat! dr. Lovas Tímea

szédülés  2009. augusztus 17. 21:02   #171 

Kedves Doktornő!Nagyon sokat szédülök,meszesedés van a gerincemnél 3-6 között.Ez ellen lehet-e valamit tenni,hogy elmúljon a szédülésem?Ha igen akkor mit tegyek,mert így nagyon rossz a közérzetem?Köszönöm válaszát előre is !Erzsike


Tisztelt Erzsike!
A nyaki gerinc fizioterápiás kezelésére van szükség, melyet reumatológus, vagy mozgásszervi rehab. szakorvos írhat fel Önnek. Jobbulást! dr. Lovas Tímea

bokafogó  2009. augusztus 17. 21:00   #170 

Tisztelt Dr. Lovas Tímea!

22 éves srác vagyok. 4 éve ismert kezelt ,beállított esszenciális magasvérnyomásos. évente elvégzendő kontroll( kardiológai, szemészet) eltérést nem igazolt.
Az lenne a kérdésem ,h vettem egy bokafogót, h. fejjel lefelé tudjak függni a falon ,h a grevitáció nyújtsa a nyaki gerincem...Csinálhatóm naponta 4x 30 másodpercig, tekintettel,h magasvérnyomásás vagyok?


Tisztelt Kérdező!
Ha stabilan 130/80 alatt van a vérnyomása, akkor szerintem használhatja az eszközt, de csak fokozatosan. Először csak napi egyszer, majd pár nap múlva kétszer, rendszeres vérnyomáskontroll mellett. Jobbulást! dr. Lovas Tímea

halolajkapszula  2009. augusztus 17. 20:50   #169 

Tisztelt doktornő!

Sokat jót olvastam a halolajkapszuláról( omega-3). Az lenne a kérdésem ,h miért olyan jó? mi az élettani hatása az emberi szervezetre? csökkenti a trigliceridet, és chol. értéket? a súlyos betegségek kockázatát miért csökketni? meg tudná mondani? hígitja a vért?


Egy halolajkaszulát szedő nő


Tisztelt Hölgyem!
Az omega3 zsírsavat a szervezetünk nem tudja előállítani, ezért érdemes rendszeresen halat fogyasztani, vagy halolajkapszulát szedni. Ez az anyag csökkenti a rossz koleszterin értékét, a triglicerid-szintet, emeli a jó koleszterin szintjét. Csökkenti az érelmeszesedés rizikóját,javítja a keringést.
Megelőzi a gyulladásos folyamatokat, pl. allergia, ízületi gyulladás esetén is jót tesz.
Sőt, tanulmányok születtek arról, hogy az agyfejlődésben is fontos szerepe van, és depressziós esetekben is hatékony. Mivel mi magyarok nem eszünk elég halat, mindenféleképpen jó halolajkapszulát szedni. Minden jót kívánok!
dr. Lovas Tímea

kérdés  2009. augusztus 17. 20:31   #168 

Tisztelt Lovas doktornő!

Én egy fiatalember vagyok ,aki aggódik az édesanyjáért.Az anyukám orvos, mint Ön . Radiológusként dolgozik.25 éve röntgeneket és ultrahangokat szokott csinálni és kiértékelni. Káros szenvedélye nincs,maximum a munkája:) 48 éves,eljár heti3 szor biciklizni.Igazából attól féltem, hogy nehogy a röntgen miatt valami kára származzon a késöbbiekben. Errő kérdezem, h nem veszélyes-e ,erre ő mindig azt mondja, hogy minden a legnagyobb rendben. Ahogy ismerem mégha baj is lenne,akkor sem terhelne vele.Elkülönültem dolgozik és meghatároztot vastagságú válaszfal is van, ha jól tuom.De én azért aggódóm,mert hallottam már olyanról ,h valaki a röntgenesek közül rákos lett? túl régóta röntgenezik már...Ön szerint nem veszély-e? Ha jól tudom Ő is átesik néha egy üzemorvosi vizsgálaton,de az csak egy rutin laborból és mellkasfelvételből áll,ha jól tudom...Mellrákszűrésre és nőgyógyászati vizsgálatra el szokott járni...tud valami tippet adni?

előre is köszönöm:Adám


Tisztelt Ádám!
Nagyon aranyos, hogy így törődik az édesanyjával. Szerintem túlzottan aggódik. Manapság már korszerűbb gépekkel csinálják a rtg-t, mint régen, és munkaegészségügyi előírások vannak arra nézve, hogy mennyi a megengedett háttérsugárzás. Egyébként a rtg. készítésekor az asszisztens szokott a helyiségben lenni, az orvos " csak" leletez. De ezt Ön is biztos tudja.
Bízzon az anyukájában, amikor azt mondja, hogy minden rendben.
További szép nyarat kívánok! dr. Lovas Tímea

TIMEA  2009. augusztus 14. 21:56   #167 

TISZTELT DOKTORNO!!! NAGYTATAM 80 EVES.HAROM EVE HUZATTOL ELCSAVARODOTT A SZAJA.AZOTA NAGY FESZITEST EREZ AZ ARCABA ENNI IS ALIG TUD ES AZ EGYIK SZEME IS KAROSODOTT.NAGYON IDEGESITI DE ORVOSHOZ NEM AKAR MENNI.KEREM SEGITSEN ADJON TANACSOT MIT TEGYUNK MI ENYHITENE EZT A NAGY FESZITEST AZ ARCABA?VALASZAT ELORE IS KOSZONOM!!!


Tisztelt Tímea!
A tünetek leírása alapján perifériás arcideg- bénulásra gyanakszom.
Jó lett volna a problémáját már a jelentkezésükkor elkezdeni kezelni, mert akkor teljesen gyógyulhatott volna. A panaszokat talán még nem késő enyhíteni, de ahhoz ideggyógyászati vizsgálatra van szükség. Kérem, mondja el a nagypapájának, hogy csak egyszeri vizsgálat, nem fáj, és a kezeléshez nem kell a kórházba befeküdni. Jobbulást kívánok! dr. Lovas Tímea

súlyzózás  2009. augusztus 14. 21:49   #166 

Tisztelt doktornő!

Én egy 21 éves fiú vagyok. Konditerembe járok. Az lenne a kérdésem ,h . lehet-e úgy kondizni, h ne kopjak el? Heti 3x járok 1 órát. Az káros? Mindenkinek elkopik az izülete a kondizástól? vagy ez egy negatív sztereotípia?


Üdvözlettel:Nevét válalni nem merő fiú


Tisztelt Fiatalember!
A heti 3X1 óra edzés nem káros. Fontos, hogy a terhelhetőségének, alkatának megfelelő edzésterve legyen, amit a kondicionáló teremben dolgozó trénertől kérhet. Minden jót! dr. Lovas Tímea

kata50  2009. augusztus 14. 21:45   #165 

Tiaztelt Doktornő.segitségét szeretném kérni ,mert nem tudom hová forduljak,nekem több betegségem is van ,de ami a legfájdalmasabb az izületi gyulladásos fájdalom amik ,bedagadnak ,a comb ,és a derék, a váll, a könyök ,reggeli és az éjszakai a legroszabb ,szedek rá contramál kapszulát ,és nyugtatot is ,mert könnyebb elviselni ,zoloft,és rivotril ,de félek hogyha a szervezet hozzászokik akkor később nem fog hatni a fájdalom csillapitásra ,most voltam csontritkulási vizsgálaton ami a két évihez képest romlot /az van ráirva hogy az ásványi anyag hiány az első stádiumba van .most fogok menni reomatikushoz az eredményel .de az a baj ,hogy sehová nem küldenek ,a doktor ur azt mondta hogy két éve vizsálták, és azota nem lehet olyan sok változás,de én érzem hogy valami nagyon nincs rendben ,mert a fájdalombol ugy érzem a fél fejem levan zsibbadva,és a bal oldali rész a leginkább érintett a szivem is roszalkodik .és attol tartok ez csak rosszabb lessz várom válaszát hogy hová forduljak .Tisztelettel KATA50


Tisztelt Kata!
Hogyha most fog menni reumatológushoz, ő a megfelelő kezeléseket ki fogja írni Önnek. Szerintem túlzottan aggódik. Nem tudom, életmódján változtatott-e, mióta a panaszai jelentkeztek- egészséges étkezés, méreganyagok kerülése, stresszoldás. Jobbulást kívánok! dr. Lovas Tímea

nyak  2009. augusztus 14. 21:38   #164 

Kedves Doktornő,

nekem reflux gondjaim vannak igy már egy ideje megemelem a párnám de elég meredeken sokszor,nem ülve alszok de pl mint aki Tv zik.olyankor reggelre sem fáj a gyomrom.
Ön szerint mennyire káros ez a nyaknak?ugyanis sokszor azért érzem hogy el van zsibbadva és nyilván nem teszek jót magamnak ezzel de azért nyaki sérvet sem szeretnák kapni ha tartósan igy alszok...

Köszönöm


Tisztelt Kérdező!
Szerintem érdemes lenne egy nyakvédő párnát beszereznie, ami tehermentesíti a nyakát. Gyógyszeresen nem sikerült a refluxos panaszait csökkenteni? Jobbulást kívánok! dr. Lovas Tímea

RITA06302  2009. augusztus 14. 21:31   #163 

TISZTELT DOKTORNŐ!A KÉRDÉSEM,HOGY A BECHTEREW-KÓR ,MILYEN MÉRTÉKBEN HAT KI A NEMI ÉLETRE?PÁROM 43 ÉVES ÉS KB. 2 ÉVE NAGYON MEGVÁLTOZOTT A VISELKEDÉSE!HAVONTA VÁLTOZTATTA A VÉLEMÉNYÉT,PL.NEM SZERET MÁR,CSAK BARÁTKÉNT TISZTEL,MAJD AZUTÁN JÖTT HOGY MÉGIS NAGYON FONTOS VAGYOK SZÁMÁRA!CIKLUSSZERŰEN VÁLTOZIK A HANGULATA!PONTOSAN 8 HÓNAPJA NINCS KÖZTÜNK TESTI KAPCSOLAT,HIÁBA PRÓBÁLOK VELE SZÉPEN BESZÉLGETNI TÖBBNYIRE NEM VÁLASZOL,VAGY KITÉRŐ VÁLASZOKAT AD!ÉN 11 ÉVVEL FIATALABB VAGYOK,MÉG MINDIG NAGYON SZERETEM DE LELKILEG MÁR ENGEM IS NAGYON FELŐRÖL A BIZONYTALANSÁG!2 CSODÁLATOS GYERMEKÜNK VAN,LÁTSZÓLAG MINDEN RENDBEN VELÜNK,CSAK HA ELŐHOZAKODOM A PÁROMNAK KETTŐNK KAPCSOLATÁROL,TELJESEN ELZÁRKÓZIK A BESZÉLGETÉSTŐL!ARRA GONDOLOK LEHET,HOGY ÖSSZEFÜGGÉSBEN VAN A BETEGSÉGÉVEL A VISELKEDÉSE,VAGY ESETLEG HORMONÁLIS VÁLTOZÁS ÁLL A HÁTTÉRBEN CSAK 43 ÉVES FÉRFINÁL KICSIT KORAINAK TARTOM-FŐLEG HOGY 2-3 ÉVE KEZDŐDÖTT NÁLA EZ AZ EGÉSZ BIZONYTALANSÁG ÉS ELFORDULÁS!NAGYON VÁROM VÁLASZÁT,ELŐRE IS KÖSZÖNÖM! ÜDVÖZLETTEL.RITA!


Tisztelt Rita!
A Bechterew kór komoly keresztcsonti és gerincfájdalmakkal, fáradékonysággal járhat. Lehet, hogy a párja nem az a panaszkodós típus, nem akarja Önt ezzel terhelni. A krónikus fájdalom gyakran hangulati problémákhoz vezethet- teljesen érthetően. Nem tudom, milyen kezeléseket kap a párja, fontos a rendszeres gyógytorna, és az elsajátított gyakorlatok
otthoni mindennapos gyakorlása. Megoldott-e nála a fájdalomcsillapítás?
Ha a párja a családfenntartó, gondolom, nem kis teher hárul rá a betegsége mellett. Kérem, legyen nagyon türelmes vele, hiszen szereti.
Fontos a megfelelő kezelés, a személyre szabott fájdalomcsillapítás, a hangulati problémák tisztázása, és az, hogy a párja tudjon pihenni, feltöltődni.
Jobbulást kívánok neki, és azt, hogy a harmónia minél előbb helyre álljon a családban! dr. Lovas Tímea

Mi lehet a bajom?  2009. augusztus 12. 14:56   #162 

Tisztelt dr.Nő!

17 éves vagyok és már lassan egy hete jelentkezett a csontfájdalom. A test minden részén,szúrász szerű,pár másodpercig tartó fájdalom.Mozgásra is fáj.Mindenhol sokkal jobban ropognak a csontjaim,mint eddig,mozgás is nehezebb lett.Továbbá: fejfájás,székrekedés és gyakori hidegrázás gyötör.A menstruációm egy hete késik,ill. most gyenge az idegrendszerem.Ilyen vizsgálataim voltak az elmúlt másfél hónapban: vérvizsgálat,CT,EKG,EEG.Minden negatív lett.Lehet,h a gyenge idegrenszerre a hormonváltozás ilyen hatással van? Mitől lehetnek ezek?


Tisztelt 17 éves!
Nem tudom, ki mondta azt Önnek, hogy gyenge az idegrendszere...
Lehetséges, hogy olyan lelki hatások érték, amit nem könnyű feldolgozni.
A menstruációs ciklus is hatással lehet a hangulatra. A menzesz előtti napokban nagyon sok nő feszültebb, ingerlékenyebb a hormonszint csökkenése miatt. Igyekezzen egészséges életet élni, méreganyagokat kerülni, minél többször friss levegőn lenni... Vannak olyan gyógyteák, melyek jó hatásúak- citromfű, kamilla, komló.
Volt-e a laborvizsgálatai között kálcium-szint vizsgálat is? Nem tudom, fogyaszt-e koffeint és milyen formában-cola, kávé,capuccino -, mert ezen italok túlzott fogyasztása kihajtja a szervezetből a kálciumot.
Kérem, gondolja át az életmódját, étkezését, illetve azt, hogyan tud kikapcsolódni!
Jobbulást kívánok! dr. Lovas Tímea

Hárfájás?  2009. augusztus 12. 14:43   #161 

Tisztelt Doktor Nő!

Megállapított mitrális prolapsusom van, melyre Concort (5 mg fele) szedek. Rendszeresen járok kardiológushoz. Tegnap vidékről jöttem hazafelé a párommal és nagyon rosszul lettem az autóban. Folyamatosan éreztem a "szivem kihagyását", de mintha össze-vissza verne, nem ritmusosan és fel-le mozgott valami a torkomban, elnyomva valamit,de nagyon erősen éreztem, még olyan is megfordult a fejemben, hogy mindjárt meghalok. Mivel nem szűnt, egyből kardiológiára mentem. Az orvos nagyon alaposan kivizsgált - minden negatív lett - megkérdezte, hogy szokott-e fájni a derekam, hátam, volt-e idegbecsípődésem. A bal lapockám mellett egy pontot megnyomott, nagyon fájt, "szinte a könnyem is kicsordult". Másnapra már nagyon fájt és azóta is folyamatosan és elég erősen. Tettem a hátamra Flector tapaszt, ami egy kicsit enyhítette. Ma nem tettem rá a hátamra és megint elkezdett fájni. Még most is érzem azt furcsa érzést a torkomban. Azt mondta, hogy a "furcsa" érzések olyanok, mintha fantom fájdalmak lennének, mert az ideg tud ilyet produkálni. Nagyon meg vagyok ijedve, mert nem tudom ez mi lehet.
Doktor Nőnek mi a véleménye? Elnézést a kicsit hosszúra sikerült levelemért.
Előre is köszönöm válaszát.
Tisztelettel: Ágnes


Tisztelt Ágnes!
Érte-e az utóbbi időben valamilyen lelki trauma? Gyász, veszteségélmény, munkahelyváltás, költözés, túlzott stresszhatások?
Elfojtott szorongás, félelem is szokott az Ön által leírt panaszokat produkálni.
Jó lenne olyan pszichoterapeutát felkeresnie, aki megtanítja relaxálni. Emellett a háti fájdalomra a fizioterápia- masszázs, gerinctorna-is hatásos.
Jobbulást kívánok! dr. Lovas Tímea

előző oldal  7 8 9  10 11  következő oldal
Vitassa meg kérdéseit a társalgóban is!
Önnek a Mozgás témakör fórumait ajánljuk.
szakemberkereso
search.gif Szakember keresés...
Hirdessen az Orvostudakozón
Diagnózis.hu
©2007-2014 Orvostudakozó - Minden jog fenntartva!