orvoskereso
search.gif Keresők... Írja kulcsszavait a kívánt mezőbe!
Dr. Wittmann Ferenc

Dr. Wittmann Ferenc válaszol

Dr. Wittmann Ferenc

sebész szakorvos, plasztikai sebész szakorvos

plasztikai sebész

1  2 3  következő oldal
aso  2009. november 23. 15:13   #20 

T.doktor Úr!
29 éves vagyok,és van egy gyönyörű kislányom,akit 3 évig szoptattam.ez alatt az idő alatt a mellem elvesztette a régi formáját.szeretném megcsináltatni,de az orvos akihez fordultam a magas (270) aso,vagy ast érték miatt még nem szeretné.a kérdésem az hogy ezt az értéket mások nem tartják magasnak akkor egy mell műtétnél ez miért számít magasnak?és mit kell tennem azért hogy csökkenjen?.köszönettel:médea


Kedves Médea!

Valószínűsíthető, hogy az érték (270) egy stagnáló jelenség, mely az Ön esetében esetleg egy korábbi dolog miatt lett ennyi. Folyamatos ellenőrzéssel szűrhető, és ha ezen a szinten marad, nincs jelentősége.

Tisztelettel:

Dr. Wittmann Ferenc

faggyumirigyek  2009. november 23. 11:46   #19 

Tisztelt Doktor Ur!
A herezacskómon már évek óta nagyobb faggyumirigyek(gondolom az,mert fehér nagyobb pattanások,kinyomni nem lehet öket)vannak.Le szeretném szedetni,csak nem merem.Érdemes eltávolitani öket?Eltávolitás közben nem sérülhet meg a herezacskó(gondolok itt a hajszálerekre,hogy netán megvágják,és a herezacskó tele megyen vérrel)?Válaszát elöre is köszönöm.


Tisztelt Kárdező!

A herezacskón található, zavaró jellegű faggyúmirigyeket egy - egy kis metszéssel el lehet távolítani, ez nem jelent problémát.

Amennyiben további kérdése volna, vagy időpontot szeretne egyeztetni, írjon email címünkre:

wittmann.clinic@gmail.com

Tisztelettel:

Dr. Wittmann Ferenc

hasfalisérv  2009. november 16. 12:36   #18 

Tisztelt doktorur!42 éves nő vagyok ,és több mint 4 éve járok orvostól orvosig egy hatalmas hasfali sérvvel. A mütét nagy kockázatú kapom a választ folyton. Mivel súlyproblémám is volt endokrinologiai kezelés alatt is álok, ami folytán sikerült 18 kg-tól megszabadulnom. Most a sebész utólsó vizsgálatnál egy almányi terimét tapintott hasi uh sze ct vizsgálatot kért. Az eredmény korlátozott értékű máj és lépnagyobbodást álapitott meg , a sérvben folyadékkal van telve . Szeretném megkérdezni hogy ez mitől lehet? Borzaszto nehéz már mozognom ,még feküdni is ettöl a hatalmas sérvtől ami már ugy egy hete minden nap fáj.Tudom a sérv nem fáj de nekem bent valami fáj jobb oldalt . Válaszát köszönöm Erzsébet


Kedves Erzsébet!

A következőket tudnám javasolni. Mindenképpen személyesen látni kellene Önt, tehát egy személyes konzultáció során többet lehet mondani, mekkora a sérv, stb. A sérvműtétet el tudnám végezni, de mindenképpen kórházi körülmények közt, mert itt a klinikánkon nincsen a háttérben egy intenzív osztály, ami szükséges lehet.
A fájdalom onnan eredeztethető, hogy a sérvkapu közepére ki van tapadva a bél.

Amenniyben további kérdése van vagy szeretne eljönni egy személyes megbeszélésre, az alábbi email címre várom szíves jelentkezését:

wittmann.clinic@gmail.com

Üdvözlettel:

Dr. Wittmann Ferenc

Colonoskopia  2009. november 10. 12:08   #17 

Tisztelt Doktor Úr !

Azt szeretném kérdezni, hogy a colonoskopia megfelel -e egyben végbéltükrözésnek is, vagy az egy más jellegű vizsgálat ? Vastagbél tükrözésen voltam, ahol nem találtak semmit, ez kizárja -e egyértelműen a végbél rákot ?

Válaszát előre is köszönöm !

Zsófi



Kedves Zsófi!

A vizsgálat menete szerint a kézi, majd a rektoszkópia, és ezt követően a colonoskopia következik. Amennyiben ezen az úton nem találtak semmit, így javasolnám esetlegesen a kismedencei, ultrahangos hüvelyvizsgálatot, mert akár nőgyógyászati jellegű is lehet a dolog.

Tisztelettel:

Dr. Wittmann Ferenc

kérdés  2009. október 28. 16:06   #16 

Tisztelt Doktor úr!

Én farkastorok nyúlszájjal születtem. Szegeden műtöttek. Ennek következteéne, van egy heg az orrom és a felsőajak között.
Azt szeretném kérdezni, hogy el lehetne-e tüntetni műtéttel?
Válaszát előre is köszönöm.
Üdvözlettel:Julianna


Kedves Júlianna!

Arra kérném, hogy az email címűnkre küldjön magáról egy fotót, amelyről többet láthatunk.

Ez alapján a részleteket is meg tudjuk beszélni a továbbiakban.

Email cím:

wittmann.clinic@gmail.com

Üdvözlettel:

Dr. Wittmann Ferenc


orrplasztika  2009. október 28. 15:47   #15 

Tisztelt Doktor Úr!

Nagyjából elégedett vagyok az orrommal, ám zavar, hogy az orrcsúcsom kissé gömbölyű a porcok miatt. Kérdésem, hogy lehet-e a porcot is úgy formázni, hogy attól az orrom kecsesebbnek tűnjön? További kérdésem, hogy ezt a bevatkozást metszés nélkül is el lehet-végezni, és nagyjából mennyibe kerül?

Válaszát köszönöm!

Üdvözlettel: Léna


Kedves Léna!

A leírása alapján lehetséges az orrának korrekciója metszés nélkül is.
Arra kérném, amennyiben lehetséges a további részleteket emailben beszéljük meg. Erre a címre lehetősége szerint küldhetne értékelhető (éles, megfelelő távolságból pl. kb. 1 méter) fotót is, melyet két oldalról és szemből, valamint alulról kellene készíteni.
Ez alapján többet tudnánk mondani, valamint a konzultációt is tudnánk egyesztetni.

Köszönettel:

Dr. Wittmann Ferenc

kérdés  2009. október 28. 13:52   #14 

Jó NAPOT!

Egy olyan panaszom lenne Doktor Úr lehet ez nem az ön szakterülete de a fejemnél jobb oldalt a fülem vonalában nyomást érzek nem is fájdalmat inkább nyomást és a hallásom is igen tompa
voltammár több vizsgálaton de sokan azt mondják ez pánik betegség de nem tudom mert már egész nap érzem ezt a nyomást a fejemnél néha szédelgek is engem ez nagyon megilyeszt voltam neurologián ahol a doktornő azt mondta szerinte nem komoly de elküldött koponya ct re
csak hát az még 1honap múlva lesz ön szerint ha a doktornö ugy érezte volna hogy ez komolyabb akkor azonnal küldöt volna tovább vagy mindenkinek enyi idö mig elkészül ez a vizsgálat?
Én csak attol félek hogy ha valami van akkor csak huzzodik az idö és egyre roszabb lesz!

Mit javasol mit tegyek megnyugodhatok vagy menjek tovább?

Várom válaszát!


Tisztelt Hölgyem/Uram!

Kérdésére az alábbikat tudnám javasolni:
Akkor lehet rámondani valamire hogy nem szervi betegség, például pánikbetegség, ha a szervi betegségeket kizártuk.
Sorrendben a következő vizsgálatokon kellne végigmenni:
Először a vérnyomás ellenőrzése.
Másodszor egy fül - orr gégészhez kellenne elmenni szakviszgálatra, hogy az efajta esetleges probélmákat ki lehessen zárni, vagy kontrollálni.
Harmadsorban pedig a CT vizsgálat, melyre egyébként is már kapott beutalót.

Tisztelettel:

Dr. Wittmann Ferenc

EMESE  2009. október 28. 13:40   #13 

TISZTELT DOKTOR UR!EDESANYAMAT MASFEL EVE MUTOTTEK JOINDULATU VEGBELPOLIPOT VETTEK LE A VEGBELEROL AMI ELZARTA A SZEKLETET. DE SAJNOS EZ A MUTET NEM SEGITETT MIVEL AZOTA SEM TUD RENDESEN SZEKELNI. NAPONTA TOBBSZOR IS INGERLI DE CSAK NAGYON KEVES SZEKLETE VAN.NAGYON FELEK HOGY VALAMI KOMOLY BAJA VAN PL VASTAG VAGY VEGBELRAK . A SZEKLETE NEM VERES ES NEM IS FOGYOTT AZ UTOBBI IDOBEN.DE A MUTET OTA ANNYIRA FEL HOGY ORVOSHOZ NEM AKAR MENNI. A HASHAJTOKTOL FAJ A HASA.KEREM SEGITSEN ADJON TANACSOT MIT TEGYUNK MITOL LEHET EZ? VALASZAT ELORE IS KOSZONOM!!!!!


Kedves Emese!

Az Ön írásából jelenleg nem derül ki hogy milyen jellegű vizsgálatot végeztek.
A javaslatom a köveztjező volna:
- elsősorban egy sebésznek kellene fizikálisan megvizsgálni
- másodsorban ultrahangos vizsgálatot kellne végezni
- harmadsorban pedig colonoscopiát (végbél és vastagbél tükrözést) - amennyiben még nem történt meg.

A gócpont magasabban is elhelyezkedhet, ezért végig kellene menni ezeken a vizsgálatokon.

Üdvözlettel:

Dr. Wittmann Ferenc

aranyér?  2009. október 27. 10:24   #12 

Kedves Doktor Úr!

Voltam végbéltükrözésen és kiderült, hogy nem aranyerem van, hanem a végbél után a hüvely felé egy tágulat.
Valószínű a szülések hozták ki.
Azt mondták ez a tágulat egyre nagyobb lesz és a bélfal is egyre vékonyodik, 10-15 múlva műtét lesz belőle. Tágulat mögött a széklet dörzsöli ki a végbélt, popsi krémmel kell kenegetni és az ellazúlás a fontos.
Ön szerint nincs valami megoldás, hogy a műtét elkerülhető legyen?
Vagy nem érdemes előbb megműtetni, nehogy komolyabb baj legyen belőle?

A vizsgálatkor megsérült a végbél nyilás és vérzik, az proktológus azt mondta néha előfordul és kenkem Bepanthenal.
De elégé fáj, Ön szerint is ez a gyógymód rá?
Gyakori az efajta sérülés?

Válaszát előre is köszönöm!
Üdvözlettel: Ágnes


Kedves Ágnes!

Látatlanban a leírása szerint úgy gondolom, hogy sebészetnek mindenképp meg kellene mutatni az elváltozást, mert amennyiben ez előrehaladott, úgy végbél és hüvely közt egy sipoly járat alakulhat ki. Leírása alapján javasolt lenne megműteni.
A kérdése második részére válaszolom, valóban előfordulhat a vizsgáló eszköztől a végbél nyálkahártya megsérül és vérzik, ami rövid idő alatt (néhány nap) begyógyul.

Üdvözlettel:

Dr. Wittmann Ferenc

Cukorbeteg  2009. október 27. 10:17   #11 

Üdvözlöm!

Most megjelent,és még nem nagyon puplikált készítményt ajánlok a figyelmébe ha megengedi! Glucostab a homeopatias csoportból.

Valamint a AMP-Analyzer,

Noninvasive hemogram Analyzer lehetővé teszi, a komplex diagnosztikai vizsgálatot a beteg szervezetének állapotáról 3-5 perc alatt.

ÉS!

Device Biol

Device "Biol" szánt orvosi-biológiai vizsgálatokra, valamint a megvalósítás gyakorlati orvosi azok a módszerek a terápia, hogy használja az alacsony intenzív elektromágneses sugárzás (EMR) a mikrohullámú régióban.



Két hete lehet hozzájutni a Glucostab Hehoopatis készitményekhez Magyarországon.

Kérem nézze meg a honlapot,mert ön gyógyító,kiválóan tudná alkalmazni a Cukorbetegek körében.

Segitsenek a cukorbetegeknek jobb életet élni!

Várom a visszajelzését. A Partnerprogramban való részvétel,

nagyon előnyös!

www.euro-on-line-agency.com/amp/?a_aid=4

A” Glucostab” Gyógynövény kivonat,nyálkahártyán keresztül,

képes rövid idő alatt a vércukorszint stabilizálására,

az előirt diéta betartásával.Nincs többé inzulin,tabletta,szurkálás!!!!

Tisztelettel. Matkovics Ferenc

Partnerprogram link!!

www.euro-on-line-agency.com/affil/affiliates/s ignup.php?a_aid=9134fa1b


Köszönöm tájékoztatását!

"SÉRV"  2009. október 27. 10:13   #10 

TISZTELT DR ÚR!

SZERTNÉM KÉRDEZNI,TEGNAP UH-ON AZT ÍRTÁK A HASFALON A HASI HEGVONAL JOBB OLDALI VÉGE ALATT EGY KB,4CM.ÁTM.SÉRVKAPU VAN,MELYEN KERESZTÜL BÉLKACS KITÜREMKEDÉS FIGYELHETŐ MEG.MILYEN VESZÉLYES EZ?MIVEL HASFALAM NAGYON GYENGE,LÉPEM KI VETTÉK,UTÁNA AZ EPEHÓLYAGOM SZINTE TELJESEN FEL VAN VÁGVA A HASAM.AZT MONDTÁK A BELEK ELŐRE BOLTOSULNAK,NAGYON GYENGE A FAL.HÁLÓ BEÜLTETÉST IS EMLEGETNEK.VESZÉLYES EZ?
KÖSZÖNÖM VÁLASZÁT SZÉP NAPOT KÍVÁNOK!


4 cm átmérőjű sérvkapu magában hordozza hogy a bél kizáródhat, a hasfalat mindenképp meg kellene erősíteni, a sérvkaput be kell zárni.
Amennyiben nem cukorbeteg a háló beültetés lenne alkalmas módszer a hasfal megerősítésének.
Amennyiben cukorbeteg a saját bőrből lehet képezni a hasfalon egy irharéteget.

Üdvözlettel:

Dr. Wittmann Ferenc

Katalin  2009. október 27. 10:07   #9 

Tisztelt doktor úr !

Most már nyugodtabb vagyok,mivel megkaptam válaszát. /combplasztika ügyében !/
Nos, a lábszáron nagyon diszkréten mintha jelentkezne az ödéma,de főképpen a műtéti területre localizálódott.
Ha megtenné még annyi,hogy megválaszolná majd : mennyi időre lesz szükség,hogy teljesen rendbejöjjön ?
Még egy : a településen,ahol lakom van nyirokambulancia,de nem tudom,hogy megvizsgálnának-e ott és kiirhatnának - e nyirokmasszázst TB- re ? Kérem szépen erről is tájékoztasson.
Kérem , ne forszírozza,hogy a műtő orvossal miért nem teremtek kapcsolatot !!!!
Ugyanis én vídékem élek és dolgozom , a műtétet maszek alapon végezték egy fővárosi kórházban.

Katalin várja válaszát.


Kedves Katalin!

Egyenlőre a korai fázisban nincsen szükség nyirokmasszázsra. Ilyen jellegű műtéteknél a korai fázisban mindíg előfordulhat ödéma, ami lassan szívódik fel.
Nem derül ki hogy pusztán ödéma vagy sebváladék rekedt meg.
Javasolom hogy a műtét után a body-t továbbra is használja.

Üdvözlettel:

Dr. Wittmann Ferenc

Katalin  2009. október 7. 15:01   #8 

Tisztelt doktor úr !

Mivel nem kaptam választ kérdésemre ismételten megkérdezném:
Négy hónappal ezelött volt comb plasztikai műtétem. A heg szépen begyógyult,csak a nyirokkeringés nem állt helyre.
Ön szerint kell- e valamit tennem , vagy magától helyreáll.
Netán , ha nem foglalkozom a témával lesz- e valami következménye.
Ödémás a műtéti területen.

Katalin várja válaszát.


Kedves Katalin, az előzőekben küldtem Önnek válaszomat, továbbiakban is szívesen válaszolok kérdéseire.

Tisztelettel:

Dr. W.F.

Kíváncsi  2009. október 7. 15:00   #7 

Tisztelt Doktor Úr!

Szeretném megkérdezni,hogy mit jelent az a hasi UH leleten,hogy a cholecysta ágyába intensív echogenitású sáv látszik,valamint mellette kitapadt bélkacsok mutatkoznak.9 hónapja cholecystectomia volt.
Válaszát előre is köszönöm!
Kíváncsi.


Kedves Kíváncsi!

A műtétet követően a néhány kitapadt bélkacs a műtéti területre gyakran előfordulhat. Akkor kell vele foglalkozni, ha bélpanaszai lennének.
Az epehólyag ágyban egy haematóma-bevérzés-vérömleny lehetett, ami idővel fel fog szívódni, ezt később is kontrollálni kell.

Tisztelettel:

Dr. Wittmann Ferenc

Bendi  2009. október 7. 14:56   #6 

Kedves Doktor!
1 éve küszködök emlőgyulladással(egy év alatt 5-ször gyulladt be az egyik mellem),rendszeresen járok emlőcentrumba.Legutóbb augusztusban volt begyulladva majd három hét múlva ismét.Mr vizsgálaton is voltam ami halmozott gyulladást mutatott ki,a hónom aljából is vettek mintát az is negatív,tehát a daganatot kizárták..Leszívták a gennyet,de végül sebészi beavatkozásra lett szügség,ugyanis emlőtályog alakult ki.Felmetszették,cső is volt benne,amikor már azt hittem jobban vagyok újra fellángolt.Pár nap múlva újra metszés.Már előre rettegek mikor jön újra.A leszívott gennyet elküldték az ÁNTSZ-hez baktériumtenyésztésre.Sajnos még nem jött meg az eredmény.Közben góckeresésre indítottak volna,de mivel minden nap megyek átmosásra azt sem tudom mikor tudom elkezdeni arra gondolnak,hogy valahol a szervezetbe van egy góc és a vérárammal megy végig a szervezeten.Antibiotikumot szedek és szedtem is minden gyulladásnál hűségesen.Aloe Vera gélt is javasoltak amit hónapokon keresztül ittam a hatás azonban elmaradt.A sebészemtől megkérdeztem látja e a gyógyulásom végét és azt mondta őszintén,hogy nem,holott az első beavatkozásnál egy hetes gyógyulást ígért.A kérdésem a következő lenne,ezzel a betegséggel együtt kell élnem,vagy valaha vége lesz?


Kedves Bendi!

Azt gondolom, hogy amikor szoptatott, nem volt rendszeresen lefejve a tej és ezért begyulladt. A műtétek következtében lezárult és nem tud kijönni, ez okozhat gyulladásokat. Javasolnék egy PROLACTIN szint mérést. Előfordulhat hogy már ugyan nem szoptat, a tejtermelődés még nem állt le.
Javasolt lenne még a célzott antibiotikum szedése, illetve nőgyógyászati vizsgálat elvégzése, esetleges prolectonómia ellenőrzése, petefészkek ellenőrzése.

Tisztelettel:

Dr. W.F.

Katalin  2009. október 7. 14:50   #5 

Tisztelt doktor úr !

Három hónapja comb plasztikai műtétem volt. Azóta a heg szépen begyógyult,de még ödémát észlelek a combomon és a fenekem táján is megygyült , szerintem a nyirok.
Kérem tájékoztasson,hogy esetlegesen nyirok keringési problémám van-e,esetleg valami jelentősebb. Fájni nem fáj.
Ön szerint ez normális a műtét után,esetleg mikor fog rendbe jönni ?

Üdv. Katalin


Kedves Katalin!

Sajnos a munkám miatt nagyon elfoglalt voltam, így most szeretnék válaszolni kérdéseire. Először is azt tudom mondani, hogy látnom kellene Önt, ahhoz hogy pontos véleményt mondhassak. A három hónapos időszakban még benne lehet, hogy a műtéti terület ödémás még. Amennyiben a lábszárra is kiterjedt, akkor jöhetnek szóba nyirok keringési zavarok, vagy vénás problémák. Tehát ez volna a legfőbb kérdés, hogy hol helyezkednek el a tünetek, ebből kifolyólag, ha nem csak a comb területén, hanem a lábszáron is, így egy konzervatív kezelés volna javallott, tehát nyirokmasszázs kezelést javasolnék.

Üdvözlettel:

Dr. Wittmann Ferenc


focizni szeretnék  2009. október 5. 13:02   #4 

jónapot doktor úr!
Hétfő óta szedek gyógyszert meret megfáztam. Holnap lesz egy félórás focimeccsem. Ugyérzem már nincs nagy bajom. ártana ha játszanék??


Ilyen esetekben jobb ha az ember kikúrálja magát, sokat árthat egy nem kívánt intenzívebb stádiuma a megfázásnak, amikor már teljesen jól érzi magát, 3-5 nap után ezt követően lehet újra növelni a leggyengült szervezet igénybevételét.

mama  2009. október 1. 08:30   #3 

Kedves doktor úr ,nagyon szépen köszönöm a kedvességét ,és a válaszát.


Tisztelettel máskor is.

mama  2009. szeptember 30. 16:43   #2 

Kedves doktor úr .Azt szeretném meg kérdezni ,hogy nekem epe vezeték elzáródásom van ,egyszer már meg próbálták meg csinálni garaton keresztül de nem sikerült ,mert egy porc zárja el az utat ,legalább is így tájékoztattak.De most sajnos úgy érzem ,hogy állandóan keserű a szám inkább mikor lefekszem ,de nagyon sokszor nap közben is .előfordul,szeretném meg kérdezni ,hogy sebészetileg milyen be avatkozásra számíthatok ,vagy mit javasol mit tegyek .Előre is nagyon szépen köszönöm ,és várom a válaszát ,egy aggódó mama.Maratok tisztelettel.


Kedves "Mama"!

Nagy valószínűséggel Reflux betegsége van, ami azt jelenti, hogy a gyomor tartalom és ez főként fekvő helyzetben, visszafelé jön a nyelőcsőben és ez okozhatja az epés keserű ízt a szájban. Amit javasolni tudok elsőként egy belgyógyász gasztroenterológussal konzultálni. A megoldás lehet gyógyszeres, de előrehaladottabb esetben sebészi beavatkozás szükséges, amikor akár laporoszkópos úton lehet a gyomorszájnál korrekciót végezni. Az epevezeték elzáródásával kapcsolatosan kérdezném hogy van -e sárgasága, mert amennyiben van, úgy mindenképp sebészeti úton rendezni kell.

További kérdésére is állok rendelkezésére, tisztelettel:

Dr. Wittmann Ferenc

zsirszivas  2009. szeptember 30. 16:31   #1 

Kedves Doktorur!
A zsirleszivassal ha hizunk tényleg nem oda megy vissza a zsir? Vagy hogy müködik ez a zsirleszivas a gyakorlatban? Voltam ultrakonturon amit ugy hirdetnek hogy zsirleszivas tű nélkül és semmi sem jött le a kritikus reszekből. Ezert nem tudom a zsirszivasba bele vagjak e. Es igaz e hogy egyszerre nem tudjak megcsinalni a combok es a feneket is? Köszönöm: Pinterne


Kedves Pintérné!

A zsírleszíváskor tudni kell, hogy egy alkalom során az ajánlott mennyiség kb. maximum 3 liter. Így tehát az érintett területeknél a mennyiséget kell figyelembe venni. Amennyiben a comb és fenék ebbe az orvos által megállapítottan belefér, úgy lehetséges a régiók összevonása, és egy műtét alkalmával megtörténhet a zsírszívás. Amennyiben valamelyest meghaladja, úgy fokozott ellenőrzés szükséges a műtét után. A zsírleszívás történhet helyi érzéstelenítésben vagy altatásban, ez területfüggő, egy régió esetén lehet helyi érzéstelenítés, több régió esetén altatásban javallott. A zsírsejtek az élet során nem szaporodnak ha eltávolítottuk, ugyanoda nem fog visszanőni, de bármelyik területről történik, egy vékony rétegnek mindíg maradni kell a vérellátás biztosítására. Ezen a területen ha az illető nem tart diétát, a zsírsejtek újra "hízhatnak", ezért nagyon fontos, hogy a zsírszívás eredményeit aki meg akarja tartani, akkor valamilyen diéta is szükséges.
Egyébként a zsírszívás nem fogyókúra, hanem kontúr formálás, a felesleges zsírt lehet nagyon hatásosan eltávolítani.

Amennyiben további kérdése van, szívesen válaszolok, azonban egy konkrét véleményt személyes konzultáción tudok biztosítani, továbbá emailben is szívesen adunk választ, amely esetleg már nem publikus.

Tisztelttel: Dr. Wittmann Ferenc

1  2 3  következő oldal
Vitassa meg kérdéseit a társalgóban is!
Önnek a Sebészet és műtétek témakör fórumait ajánljuk.
szakemberkereso
search.gif Szakember keresés...
Hirdessen az Orvostudakozón
Diagnózis.hu
©2007-2014 Orvostudakozó - Minden jog fenntartva!