orvoskereso
search.gif Keresők... Írja kulcsszavait a kívánt mezőbe!
Dr. Fél Tamás

Dr. Fél Tamás válaszol

Dr. Fél Tamás

urológus szakorvos

merevedési zavarok, prostata panaszok, STD

előző oldal  1 2 3  4 5  következő oldal
Peti  2010. március 1. 20:27   #60 

Tisztelt DoktorÚr!

Érdeklődöm, hogy (lehetőleg tb által finanszírozott) penis color doppler UH vizsgálatot hol végeznek Bp-en (a Körúti OC kivételével)? Esetleg Ön végez ilyen vizsgálatot? Urológus, vagy radiológus szakembert kell keresnem? Mi a véleménye a vizsgálat értékéről?

Köszönettel!


Kedves Peti!

A SOTE urológiai klinikán végeznek ilyet tudmásom szerint. Nekünk nincsen ilyen berendezésünk a magánrendelőben. Urológus szakembert kell keresnie. Nem tudom hog mire kíváncsi, miért végeztetné a vizsgálatot. Ha merevedési zavar van, akkor a szervi elvéltozások tekintetében lehet jó eredménye a vizsgálatnak. A keringés meglassulását vagy akadályoztatását egyértelműen lehet vele diagnosztizálni.

Üdvözlettel:

dr. Fél Tamás

műtét után  2010. március 1. 20:24   #59 

Tisztelt Doktor úr!
Szeretném megkérdezni, hogy fitymaszűkűlet műtét után hogyan és mivel kell kezelni a területet? És meddig? Meddig "szabad" érzékeny legyen ott az a rész? Múlthét szerdán történt a műtét és még mindig nagyon érzékeny, kellemetlen.
Köszönettel:
Ádám


Kedves Ádám!

Nomál esetben 10 nap alatt gyógyu a seb. Kamillás kihűtött vízzel kell naponta egy-két alkalommal borogatni. A varratok maguktól kiesnek az említett időintervallumon belül. Egyéb kezelésre incsen szükség.

Üdvözlettel:

dr. Fél Tamás

húgyúti fertőzés?  2010. március 1. 20:23   #58 

Kedves Doktor Úr!

Hat napja tüdőgyulladással kezelnek, Augmentin Duo 1g- ot szedek naponta kétszer. A problémám az, hogy tegnap óta felfázáshoz hasonló tünetek jelentkeztek. Nincsen csípő vagy fájdalmas érzés vizeletürítés közben, de nagyon gyakran kell mennem, amikor is nem túl sok vizelet jön. A vürítés után megmarad egy kellemetlen érzés, hogy még visszamaradt valami. Már nincs lázam, a vizelet tiszta, nem zavaros, nem látszik benne vvt. Sajnos van összehasonlítási alapom, mert tavaly novemberben igen komoly, nehezen gyógyuló vesemedencegyulladásom volt, melyre 500 mg-os Ciprinolt szedtem két hétig. Most elkezdtem vörös áfonya kapszulát szedni, mellette igyekszem növelni a folyadékbevitelt. Nőgyógyászati panaszaim nincsenek - alig egy hete kaptam meg a rákszűrés eredményét, mely kórokozót nem mutatott ki a mintából.
Ön szerint a tüdőgyulladástól legyengült immunrendszerem miatt lehet ez a húgyúti fertőzés? Az Augmentinen kívül van még bármilyen kezelésre szükség, vagy ez elégséges? Esetleg a tavalyi gyulladás fellángolása lenne? Egyébként asztmás vagyok, szteroidot szedek napi 1000ug Seretide-t.

Nagyon köszönöm válaszát előre is!

Üdvözlettel,
Nagy Szilvia


Kedves Szilvia!

Ezek egymástól független betegségek is élehetnek, hogy van-e e gyértelmű összefüggés azt megmondani nemtudom. A vörös áfonyát és a folyadékmennyiség növelését helyesen tette. Elméletilag z Augmwentin elég lehet, de nem biztos, mert ezt a gyógyszert elsősorban felső és alsó légúti betegségek kezelésére találták ki.

Üdvözlettel:

dr. Fél Tamás

Félelem.  2010. március 1. 20:16   #57 

Tisztelt Doktor Ur.
Azt szeretném kérdezni hogy a bal mellékvesémen találtak ct vizsgálaton egy daganatot
egy hónap múlva kaptam időpontottaz endoklinológiára és egy kicsit elvagyok keseredve
hogy ott mit fognak csinálni és ez is lehet-e rossz indulatu vagy műtét kell legyen
szives egy kicsit megnyugtatni. Előre is köszönöm.


Kedves Kérdező!

Azh endokrinológián valószínüleg vérvizsgálatokat fognak végezni. A CT leletet nem ismeres, de ez lehet és jó és rosszindulatú elváltozás is, sajnos nem tudok többet mondani a leírtak alapján.

Üdvözlettel:

dr. Fél Tamás

25 éves  2010. március 1. 20:14   #56 

Tisztelt Doktor Úr!

5 éve vénás tágulással műtöttek a herezacskómban!
2 éve gumi nélkül voltam 1 nővel,2-3hét múlva a péniszben néha"vizeléstől független időszakban,éjszaka nem kellett kimennem",erős vizelés szerű ingerek voltak!
Kórházban:
Első urológus:húgycső gyulladással kezelt,prosztata normális volt,semmi változás
fél év múlva,clamidiat találtak,kezelték elmúlt,persze a vizelési inger maradt
Második doki:vizsgálat nélkül az előzmények alapján gyógyszert írt prosztata gyulladásra,
semmi javulás
Harmadik doki:vizsgálat alapján,megnagyobbodást mondott és prostamol uno-t adott
Magánorvos:
Első:prosztatagyulladást mondott és masszázst alkalmazott pár hétig és persze gyógyszert
volt némi javulás ,de a tünetek még megvannak
Második doki:szerinte simán csak heresérvem van és felesleges volt minden más próbálkozás
A tünetek ritkultak és annyiban változtak,h nem időközönként hanem inkább vizelés után ritkán jelentkeznek,mintha még vizelni kellene,persze csak a péniszben érzem!! Vizeletminták negativak lettek mindig,semmit nem találtak!A vénás tágulásom is újra kialakult! Előfordult merevedési zavar is 2szer 1-2 hétig,azt a stresszre fogták és a sérvre...
Ezek alapján Ön tudna valamit javasolni,h mi lehet a probléma?
Válaszát előre is köszönöm!


Kedves Kérdező!

Ne haragudjon, de levelezésen kereszül még én sem tudok gyógyítani és diagnosztizálni. Érzem, hogy Önnek a kálváriája már kezd nehézkessé válni. Én csinálnék egy vizelettenyésztést, illetve a prostata tapintási lelete alapján próbálkoznék nem antibiotikumok, hanem növeényi kivonatoknak az alaklamzásával.

Üdvözlettel:

dr. Fél Tamás

Vese  2010. február 28. 10:21   #55 

Tisztelt Doktor Ur!
Egy éve rossz indulatu daganat miatt ami 4és fél cm volt, kivették az Anyukám egyik veséjét.Voltunk CT-re ami negativ.A másik vese egy picit meg van nagyobbodva,ami állitólag attől van,hogy egy vese látja el a kettö feladatát.Ön erről mit gondol?A vesefunkció rendben.Az lenne a kérdésem,hogy szedhet-e Anyukám béres magne b6-ot,mert nagyon görcsöl a lába,nem ártalmas ez a másik veséjére?Különben még vérnyomáscsökkentőt szed kb 10 éve.
Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelettel Klára








Kedves Klára!

Nyugodtan szedheti a kérdezett készítményeket.

Üdvözlettel:

dr. Féll Tamás

ondó  2010. február 28. 10:20   #54 

Tisztelt Dr. Úr!

Milyen az ondó normális állaga? szine szaga?


Fehér, viszkózus, nem áttetszó, édeskés szagú.

Oltóanyag  2010. február 28. 10:20   #53 

Tisztelt Doktor Úr!

30 éves férfi vagyok. Tavaly tipizáltak nálam 45-ös és 56-os HPV-t az STD centrumban (Budapesten), ahol elmondták, hogy igazán hatékony "gyógykezelés" nincs erre a vírusra. Természetesen javasolták a későbbi vizsgálatokat, amelyet 3 hete meg is tettem. Egyenlőre a tipizálás nincs készen (jövőhétre várható), de annyit elmondott az urológusom, hogy pozitív az eredményem és a jövőheti konzultáció után "nekilátunk a gyógykezelésnek, amely során a HPV vírus teljesen kiirtható a szervezetből" - mondta a főorvos.
Őszintén szólva annyi féle dolgot hallottam már a HPV-ről, hogy nem tudom mit higgyek. Én jelenleg annyit tudok, hogy a férfiaknál tünetmentes (és úgymond "csak" hordozók), míg a nőkre általában magas kockázatú veszélyt jelenthet. Ezen kívül aki már megfertőződött, annak szervezetéből nem lehet "eltüntetni", maximum semlegessé tenni (vagy legalább is nem kimutathatóvá tenni. Ez függ az illető immunrendszerétől is). Valamint létezik a megelőző oltás (amely tudomásom szerint csak három fajta HPV ellen alkalmazható és azok sem nyújtanak biztos védelmet). Kérdésem az volna, hogy valóban léteznek olyan terápiák, oltóanyagok, amelyekkel ténylegesen el lehet távolítani a vírust a szervezetből? Hallottam olyan oltóanyagról, amelyet háromszor kell beadni, de az ára is igen magas. Nem tudom, hogy az urológusom erre gondolt-e és, hogy ez valóban hatásos lenne a vírusokkal szemben!?

Válaszát előre is köszönöm!



Az előző levelemben megválaszoltam már a kérdést.

HPV  2010. február 28. 10:20   #52 

Tisztelt Doktor Úr!

30 éves férfi vagyok. Tavaly tipizáltak nálam 45-ös és 56-os HPV-t az STD centrumban (Budapesten), ahol elmondták, hogy igazán hatékony "gyógykezelés" nincs erre a vírusra. Természetesen javasolták a későbbi vizsgálatokat, amelyet 3 hete meg is tettem. Egyenlőre a tipizálás nincs készen (jövőhétre várható), de annyit elmondott az urológusom, hogy pozitív az eredményem és a jövőheti konzultáció után "nekilátunk a gyógykezelésnek, amely során a HPV vírus teljesen kiirtható a szervezetből" - mondta a főorvos.
Őszintén szólva annyiféle dolgot hallottam már a HPV-ről, hogy nem tudom mit higgyek. Én jelenleg annyit tudok, hogy a férfiaknál tünetmentes (és úgymond "csak" hordozók), míg a nőkre általában magas kockázatú veszélyt jelenthet. Ezen kívül aki már megfertőződött, annak szervezetéből nem lehet "eltüntetni", maximum semlegessé tenni (vagy legalább is nem kimutathatóvá tenni. Ez függ az illető immunrendszerétől is). Valamint létezik a megelőző oltás (amely tudomásom szerint csak három fajta HPV ellen alkalmazható és azok sem nyújtanak biztos védelmet). Kérdésem az volna, hogy valóban léteznek olyan terápiák, oltóanyagok, amelyekkel ténylegesen el lehet távolítani a vírust a szervezetből? Hallottam olyan oltóanyagról, amelyet háromszor kell beadni, de az ára is igen magas. Nem tudom, hogy az urológusom erre gondolt-e és, hogy ez valóban hatásos lenne a vírusokkal szemben!?

Válaszát előre is köszönöm!



Kedves Kérdező!

Jók a szerzett információk, az oltással kapcsolatban a kép egy kicsit más, mert információim szerint csak nők számára van regisztrálva az oltás. Az is igaz, hogy csak a leggyakraban előfordulő szerotipusok ellen ad védettséget vagyis úgy 85%-ban. A további esetkben hatástalan. Az sem igaz, hogy a férfiaknál nem okozhat problémát bár való igaz, hogy a nőknél leggyakrabban a méhnyakrák előfordulását okozhatja. Férfiaknál okozhat penisz rákot és más lokalizációban is okozhat rosszindulatú elváltozásokat.

Üdvözlettel:

dr. Fél Tamás

???  2010. február 27. 14:07   #51 

A férjmnél Kb. 2éve kezdődtek a görcsök a vesénél, begörcsölt a veséje. Ultrahangon homokot meg apróbb köveket kb (4mm) mutattak ki mindkét vesében. Vizelettel semmi sem távozott, se kő, se nagyobb mennyiségű homok.
A görcsök következő évben újra visszatértek nagyobb erővel a nyár elején és mindig korház volt a vége.(3-4 görcs a nyáron, és volt amelyik szinte egész napig tartott) A helyi urológus, volt amikor a vesehomokra, volt amikor a prosztatára fogta a görcsöket. Voltunk CT-én, kontrasztos Röntgenen de minden negatív.
Tavaly szeptemberben elmentünk egy privát urológushoz. Ő mellékhere gyulladásról, fertőzésről kezelte, majd blemarent írt fel a vesehomok, kő eltávolítására. A férjem néhány hétig szedte mert nem tudta beállítani a vizelet ph értékét. Néha 7,4 néha 5,4 alatt volt neki és állandóan ingadozott.
Előre fél a tavasztól, azt mondja akkor kezdődnek neki. A múlt héten enyhe, tompa fájdalmat érzett hátul a veséinél, és elment ultrahangra. Kiderült hogy a hólyagban visszamarad a vizelet és hogy 6mm-es köve van. Kértünk beutalót a kórházba. Az ottani urológus egyetlen leletet sem nézett meg és szisztoszkópiát javasolt, amit ő végzett el. Azt mondta, hogy a prosztata feljebb van mint a húgyhólyag ezért meg kell operálni, vagyis egy bemetszést kell végezni rajta hogy nagyobb legyen a nyílás. Sclerosis colli vesicae urinariae a diagnozis.
A férjem már tanácstalan, nem tudja kiben bízzon és hogy mit tegyen. Vesehomok, vesekő, fertőzések, mellékhere, visszamaradt vizelet, prosztata…?
Mi a teendő, mit tegyünk? Merre hové forduljunk?




Kedves Kérdező!

Természetesen az is előfordulhat, hogy egyszerre több betegsége van az embernek. A kő kérdését én nem látom egyértelműnek, mert semmi képelkotó nem mondja egyértelműen (az Ön elmondása alapján) hogy hol van a kő és az bizonyosságal kő-e?
A prosztata probléma ettől függetlenül eis előfordulhat. A vizelet retenció (visszamaradás) valós probléma, melyet okozhat a cisztoszkóp által leírt kép. Azon problémának a megoldása az, amit az orvos javasolt. Sajnso a túl sok vizsgálat alapján kicsit ellentmondásos számomra a gyuladással kapcsolatosa kép, illetve a vese, hólyagkő kérdése, ezekez azonban képalkotó vizsgálatokkal egyértelműen ki lehet mutatni. Azt gondolom, hogy a hátramaradt vizelet és a proszata probléma egy más kérdés, föggetlen a görcsöktől. Én úgy látom, hogy a kövesség kérdésében még további tisztázásra van szükség.

Üdvözlettel:

dr. Fél Tamás

0724  2010. február 27. 14:02   #50 

Tisztelt Doktor Úr!

22 éves egyetemista vagyok (férfi), tuttom szerint semmi komolyabb egészségügyi problémám nincs (legalábbis akkor nem tudok rólla)! A múlt évben fel szaladt rám egy pár kg, ezért 4 hete diétázni kezdtem és zsírégetőt is szedek (scitectől-adipokil, carni matrix), természetesen edzésterv mellet. Száz szónak is egy a vége, azt hallottam hogy a zsírégetőktől a későbbiekben csorbúlhat a férfiasság (merevedési problémák, nemzőképesség)?! Arra lennék kíváncsi, hogy van ennek valami valóságalapja, ha igen részletezné ezt nekem?!

Előre is köszönöm válaszát! Minden jót.

Üdv.: Róbert


Kedves Róbert!

Ha szintetikus szteroidokat (anabolikus) is tartalmaznak a szerek, amiket szedsz, akkor előfordulhat mindaz, amit leírtál. nem javaslom a hashználatukat.

Üdvözlettel:

dr. Fél Tamás

pénisz  2010. február 27. 14:01   #49 

Tisztelt Doktor Úr!

Az a lenne a kérdésem, hogy a péniszgyűrű használata (vagy esetleg zsineg/madzag) használata okozhat e bármiféle bajt(esetleg, ha a herezacskót is körbefogja)? A péniszgyűrűt ugye merevedés előtt kell felhelyezni! És azért írtam a többi alternatívát is, mert azok szorításának az erősségét én tudom szabályozni és olcsó is, valamint akkor helyezem fel amikor akarom!

Válaszát előre is köszönöm!
üdv.
Gábor


Kedves Gábor!

Az ilyen jellegű elszorításokkal óvatosan kell bánni, mert ha teljesen megakadályozzuk a vérkeringést, akkor a penisz egész vérellátása is veszélybe kerülhet, aminek a következménye a szövetek elhaslása.

Üdvözletel:
dr. Fél Tamás

:(  2010. február 27. 13:59   #48 

Tisztelt Doktor Úr!

A férjemnél magas 6,5mU/ml B-HCG értéket diagnosztizáltak. Szeretném megkérdezni, hogy ez az érték utalhat e hererákra, vagy ez még nem olyan magas. Onkológus már megvizsgálta, semmi elváltozást nem tapasztalt. Előfordulhat, hogy nem tapintható? De akkor mitől lehet magas az érték. Esetleg a kávé lehet befolyásoló tényező?

Válaszát köszönöm!

Viki


Kedves Viki!

A kérdezett érték emelkedése utalhat embrionális heretumorra, melyet nem feltétlenül lehet tapintaani, Ultrahang vizsgálatot is kel végeznia heréről. Általában lehet látni az elváltozást, de ez a labor érték más daganat esetén is lehet emelkedett. Feltétlenül részletes kivizsgálás javasolt.

Üdvözlettel:

dr. Fél Tamás

valószinűség?  2010. február 27. 13:57   #47 

Dr. Úr,
Még 2009 december 14 én voltam urológián zavaros vizeletem miatt. Ott a Dr. csinált egy külső vizsgálatot majd prosztata megnyomása után egy gyors vizelet tesztett amiben nemvolt genyselyt. a prsotatára meg azt kaptam ,hogy ép genit, prostata diónyi mirigyes. Előtte kezeltek engem antibiotikummal baktérium miatt de a tenyésztés alapján azok eltüntek ezután volt ez az urológiai vizsgálat az ÁEKben. Kérdésem ön szerint megkora az esélye, hogy januárra esetleg krónikus prosztata gyulladás alakuljon ki? Mert olyen kicsit maró érzést éreztem a vizeletemben ezért 2010 január közepén készült egy vizelet tenyésztés de az negativ lett. Majd tőzegfáonya hatására csökkent is, de sokat stresszelek ezen, hogy esetleg mégis van valami, ez maitt nem is tudom nagyon nyugton aludni hajnalban sajnos mindig felébredem és ez a kérdés jár a fejemben. Urogint is elkezdtem szedni és ez a húgycsöves érzés valamelyest javult. nemtudom őn szerint nagy az esélye esetleg a krónikus prosztata gyulladásnak? Válaszát köszönöm


Kedves Kérdező!

A krónikus prosztata gyulladás diagnózisát a laborleletek, és a aklinikai kép alapján együtesen lehet felállítani. Önek kétségtelen tünetei vannak, a lborjai negazívak. Ettől független elképzelhető hogy krónikus gyulladás alakult ki a proszatában, de ezt eldönteni csak egy részletes vizsgálat alapján lehetne, most nem tudok ebben levélen keresztül bizonyosságot adni Önnek.

Üdvözlettel:

dr. Fél Tamás

duzzanat  2010. február 26. 17:07   #46 

Jó napot.Laci vagyok.Tippje sincs véletlenül,hogy vajon mi is lehet ez?Csak előjegyzéses rendszer van az urulógián vagy csakúgy is oda lehet menni?Előre is köszönöm.


Kedves Laci!

Ahogy írta, tippelni nem szeretnék részinformációk alaján. A legtöbb helyen nem kell beutaló az urológiákon, de ezt jó előre telefonon egyeztetni.

Üdvözlettel:

dr. Fél Tamás

duzzanat  2010. február 26. 12:39   #45 

Jó napot.Laci vagyok.Olyan problémám van,hogy a him vesszőn a makk alatt a hugycső mellett kissebb duzzanatot lehet kitapintani,AMI NYOMÁSRA FÁJ,AMÚGY NEM NAGYON érzékeny.Külsőleg nem látható semmi elváltozás.Vizelési problémám nincs.Már több oldalon is utánna olvastam de nem találtam rá választ.Kb.két napja vettem észre.Előre is köszönöm.


Kedves Laci!

Ezt levélen keresztül nem lehet pontosan megmondani, hogy miről is van szó. JAvaslom személyesen keressen fel urológus kollégát.

Üdvözlettel:

dr. Fél Tamás

"könyvtár"  2010. február 26. 12:38   #44 


Szeretném kérdezni,ha fekvőbeteg férfinak vizelet katétert helyeztek föl,a vese tehermentesítésére,mitől van inger esetén irgalmatlan fájdalma,és hogyan lehet rajta segíteni?
Másodlagos májáttéttel küzd negyedik éve.
Köszönöm válaszát.


Kedves Kérdező!

A húgycsőkatéter mellett sajnos vizelet infekció (felül fertőződés) alalkul ki minden esetben néhány nap alatt. A hókyag összehúzódása az, ami okozz a fájdalmakat. Vizeletfertőtlenító antibiotikum hatására szünnek apanaszok.

Üdvözlettel:

dr. Fél Tamás

János  2010. február 26. 12:36   #43 

Tisztelt Doktor Úr!

2004.-ben prosztata nagyobbodást diagnosztizált nálam urológus szakorvos. Azóta évente rendszeresen rákszűrést is végeztetek. A prosztata nagyobbodás miatti vizelési panaszok enyhítésére Samsulosin Sandoz 0,4mg. gyógyszert szedek. Ezen gyógyszer szedése panaszmentességet biztosít. A problémám csak az, hogy ezt a gyógyszert a háziorvos, csak urológus szakorvos javaslata mellett írja fel. Elég fárasztó, hogy 6 hónaponként mennem kell szakorvoshoz, engedélyeztetni a gyógyszer felírást, annak ellenére, hogy a gyógyszer szedése mellett nincs panaszom.
Egy gyógyszerész ismerősöm arról tájékoztatott, hogy az ő ismerete szerint már nem szükséges a fenti gyógyszer felírásához szakorvosi javaslat.

Tisztelettel kérdezem, hogy Doktor Úr ismerete szerint van e még olyan érvényes rendelkezés, ami a kérdéses gyógyszer házi orvos által történő felírását 6 havonként megújítandó szakorvosi javaslathoz köti?

Válaszát előre is nagy tisztelettel köszönöm meg.


Kedves Kérdező!

A gyógyszerek felírhatóságát elég gyakran szokták változtatni. Sajnos ezesetben nem tudok Önnek pontos választ adni, hogy az említett készítmény egyértelműen kikerült volna a szakorvosi javaslatok alól vagy sem.
Meg lehet azonban tudni, ha a dobozon szerepló gyártót felhívja és ott érdeklődik.

Üdvözlettel:

dr. Fél Tamás

67 éves férfi  2010. február 26. 12:33   #42 

Tisztelt Doktor Úr!

Az interneten kaptam egy reklám anyagot, melyet a hitelesség kedvéért másolatban elkűldök.

Mint szakembert kérdezem, hogy az Ön orvosi ismerete szerint lehet- e hinni ennek a reklám anyagnak a megbízhatóságában, vagy csupán megint valami lenyúlási kisérletről van e szó, a reklámozó cég részéről.

Ha mégis hihető ennek a természetes hatóanyagu szernek a csodatételében, alkalmazható e magas vérnyomás miatt vérnyomás csökkentő gyógyszert szedő 67 éves férfi esetében, akinek már kb 6 éve merevedési zavara van. Nyílván rólam van szó.

Kérdésemre adott válaszát ezúton nagy tisztelettel köszönöm meg.


AZ ALÁBBI SZÖVEG A HOZZÁM ELKŰLDÖTT REKLÁM ANYAG MÁSOLATA

• Ellenjavallat nélkül • Rizikómentes • Nincs mellékhatása
Nincs ellenhatása


Add meg péniszednek egy vad bika szexuális erejét...!
AKTIVÁLJA és MEGTÍZSZEREZI a szexuális teljesítményt...
kevesebb, mint 30 másodperc alatt!


HOGYAN LEHETSZ:
- NAGYOBB -
- KEMÉNYEBB -
- MEREVEBB -
- ERÖTELJESEBB -
- POTENSEBB -
- HOSSZABB -
- FICKÓSABB -



Végre Magyarországon az USA legsikeresebb terméke. Még sokkal sokkal több információt az alábbi oldalon találhatsz:
www.torus-man.com/EM163
Érd el egy vad bika SZEXUÁLIS POTENCIÁJÁT, légy FÁ-RAD-HA-TAT-LAN szeretö!
Add meg péniszednek a LEGJOBBAT, hogy minden szexuális fantáziád kiélhesd és minden készséges nöt kielégíthess, aki bekopog az ajtódon: a TORUS 100%-os! A Tiszta Taurin-ból készült TORUS az elsö olyan szexuális stimulálószer, amely gombnyomásra olyan erekciót eredményez, mint egy igazi bikáé! Már néhány csepp elegendö, hogy vad, dübörgö bikává változz. Igen, a péniszed CSUPÁN 30 másodperc alatt hihetetlenül ÓRIÁSIVÁ, ERÖTELJESSÉ és VASTAGGÁ válik, szó szerint a szemed elött növekszik és olyan LENYÜGÖZÖ méreteket ölt, hogy alig fogod elhinni. Eddig még soha (még a legszebb álmaidban sem) voltak ilyen jó adottságaid ilyen EGYEDÜLÁLLÓ pénisszel! Gyönyörü, büszke, hihetetlenül KEMÉNY és SZILÁRD, mint egy szikla, olyan HOSSZÚ, hogy még a legjobb pornószínészek is elsárgulnak az irigységtöl és a KORÁBBAN SOHA EL NEM ÉRT méretektöl! Hidd el nekem, a TORUS párját ritkítja! Képes arra, hogy egy szempillantás alatt LÉLEGZETELÁLLÍTÓAN MEREV hímvesszöt teremtsen és olyan kitartáshoz juttasson, amely FANTASZTIKUS CSÚCSPONTOKRA juttat el és erotikus mámorba üz!

Kedves Barátom!!
NAGYOBB, ERÖTELJESEBB, POTENSEBB, ÉS GYORSABBAN VÁLIK ÚJRA TETTRE KÉSSZÉ: a péniszed MINDIG a legjobbat érdemli! Ezért ne vonakodj attól, hogy megengedd magadnak a nagy kalibert, amely csak úgy duzzad a POTENCIÁTÓL és a FÉRFIÚI ERÖTÖL és MINDENT akar: a TORUS 100%-ban Tiszta Taurin-ból készült. KIFEJEZETTEN erre a célra FEJLESZTETTÜK KI! A nök igényesebbé váltak és ez olyan kihívás elé állítja a tudományt, hogy stimulálja, hogy hogy érjen el gyorsabb fejlödést, és találjon ÚJ SZEXUÁLIS STIMULÁLÓSZEREKET, amelyek még HATÉKONYABBAK, még GYORSABBAK és még HOSSZABB IDEIG HATNAK... Van SZEBB egy férfi számára, mint a partnerét szexuálisan ELKÁBÍTANI és olyan extázisba hozni, hogy örökre hozzá kötödjön? Egyedül a TORUS képes arra, hogy a szexuális teljesítményed a SZÁZSZOROSÁRA növelje, a végtelenségig SOKSZOROZZA és egészen KÜLÖNLEGES szexistenné változtasson. A FÉRFIAKNAK SZÁNT szexuális stimulálószerek piacán új szereplönek számító TORUS eddig vitathatatlanul megörizte az 1. helyet, és a létezö LEGLÁTVÁNYOSABB (30 másodperc alatti hatás), LEGHATÉKONYABB és a LEGPRAKTIKUSABBAN alkalmazható szer! Annyira meggyözö, hogy hamarosan mindenki utána fog kapni! Ez a rendkívüli elixír, amely az Egyesült Államokban ilyen visszhangot keltett sikerével, VÉGRE kapható Magyarországon is. A médiumokat szinte szétveti a lelkesedés. Az egész világ sajtói, lapkiadói és televízióadói egy véleményen vannak: a 100%-ban Tiszta Taurin-ból készült TORUS a Number One! Más szavakkal: A férfiaknak szánt afrodiziákumok közül az 1.helyre teszik! A 100%-ban TERMÉSZETES és mellékhatások nélküli TORUS három TERMÉSZETES alkotóelem ügyesen összeállított keveréke, amelynek molekuláris alkímiája valóságos csodaként hat a PÉNISZRE.
Találj még több információt az alábbi weboldalon:
www.torus-man.com/EM163

GARANTÁLTAN 100%-os, hosszan tartó INTENZÍV HATÁS AKÁR 5-7 ÓRÁN ÁT!


Ha további információkat szeretnél kapni látogass el weboldalunkra a, www.torus-man















Kedves Kérdező!

Sajnso én nem ismerem az Ön által leírt készítményt, írni persze mindent lehet. Egy biztos, hogy ez táplálékkiegészítő, és mint ilyen nem olyan szigurú gyártási feltételek vonatkoznak rá, mint a gyógyszerekre. Vagyis nem tudhatjuk pontosan hogy mi is veszünk be. Én nem tudom ezeket jó szívvel ajánlani senkinek, tudom viszont akánlani azokat a gyógyszereket, melyeknek a hatását ismerem.

Üdvözlettel:

dr. Fél Tamás

Éva  2010. február 26. 12:02   #41 

Tisztelt Doktor Úr!

Elnézést, ha esetleg nem Önnek kellett volna írnom! De remélem tud segíteni!
1 hete sűrű vizelési ingerem van, óránként, félóránként kell mennem wc-re. A háziorvosom Monural port írt fel 1 adagot, de nem szűntette meg. ( előtte kb. 3 hete volt egy nőgyógyászati műtétem: ciszta és egyik petefészek eltválolítás) Kérdésem az lenne, hogy mit tudna ajánlani vagy esetleg műtétből kifolyólag van valami bajom?

Tisztelettel: Éva


Kedves Éva!

Gondolom, hogy a műtét során katétert is kapott. A panaszok lehetnak a ktéterviselés következményei is. Mindeképpen vizelet vizsgálatot kellene végezni,, jó lenne még az antibiotikim beszedése előtt. Aztán annak az eredmények sz ismeretében pontosan lehet már (célzottan) kezelést alkalmazni,.

Üdvözlettel:

dr. Fél Tamás

előző oldal  1 2 3  4 5  következő oldal
Vitassa meg kérdéseit a társalgóban is!
Önnek a Vese és húgyutak témakör fórumait ajánljuk.
szakemberkereso
search.gif Szakember keresés...
Hirdessen az Orvostudakozón
Diagnózis.hu
©2007-2014 Orvostudakozó - Minden jog fenntartva!