orvoskereso
search.gif Keresők... Írja kulcsszavait a kívánt mezőbe!
Dr. Hittner Gábor

Dr. Hittner Gábor válaszol

Dr. Hittner Gábor

sebész szakorvos, sportorvos

végbéltáji panaszok, terhelésélettan

előző oldal  76 77 78  79 80  következő oldal
Zsuzska  2012. június 15. 07:12   #1560 

Kedves Doktor Úr!

Hat éve leestem a buszról rá a bal térdemre, amely azóta is problémákat okoz. Több kezelést kaptam, majd egy rövid ideig szedtem a Feldene nevű gyógyszert, ezt követte egy artroszkópos műtét. A műtét során condropathiát állapítottak meg, és a Condrosulf szedését ajánlotta a kezelőorvosom. Két Condrosulf kúra között szedtem a Proenzit, utóbbi úgy érztem , hogy sokkal többet használt, mint a felírt Condrosulf. Ősszel volt egy bokaműtétem és polcolni kellett a lábamat, ami az egész jó állapotban levő térdemnek nem használt. A gyógyszer szedése mellett folyamatosan végzem a gyógytornát mégis nagyon sokat fáj a térdem, nyomásérzékeny, néha akadozik. Az lenne a kérdésem, hogy a nagyobb hatás érdekében szedhető-e együtt a Condrosulf és a Dona? S mit tehetnék még a térdem állapotának javításáért?
Válaszát előre is köszönöm:

Zsuzsa


Kedves Kérdező !

Önnek feltehetően un. posttaumás artrózisa is van. A porcerősitő készitmények szedésének eredményei nagy szórást mutatnak.
A condropathiát illetően ez külnösen igaz. Állapotán leginkább fizikotherápiás kezelések javithatnak.

üdvözlettel

Dr Hittner Gábor

Bajnok!  2012. június 13. 19:03   #1559 

Tisztelt Doktor Úr!

Május 26.án spirális külboka törést szenvedtem és műtötték is a lábam,lemezelés,csavarozás is történt!10 nap után megkaptam a járógipszet amit július 12.én vesznek le!
Kérdésem a következő:
Mennyire terhelhető jelenleg a lábam(2és fél hét elteltével a baleset után)?
Zárójelentésen fel van tüntetve,hogy "részlegesen terhelhető,de ez pontosan mit is takar?!
Teljes testsúlyt helyezhetek rá,ha nem fáj?Nem sérül újra a csont vagy esetleg a lemez nem mozdulhat el,ha terhelem?
Egyenlőre ezekre szeretnék választ kapni!
Előre is köszönöm válaszát!

Üdvözlettel!


Kedves Kérdező !

A részleges annyit jelent hogy ne terhelje teljes testsulyával. Használjon gyógyászati segédeszközt (mankót, botot,ect.).


üdvözlettel

Dr Hittner Gábopr

A Bokám  2012. június 13. 19:00   #1558 

Tisztelt Doktor Úr! 3 hete volt egy kis balesetem aminek következtében megnyúlt a külbokaszalagom és keletkezett egy vérömleny a külbokám alatt. Kaptam rá egy hétig fekvőgipszet, majd kiváltottam a járógipsz helyett a bokarögzítőt amit 4 hétig kell hordanom. Az orvosom azt mondta hohyha bírok dolgozhatok vele. El is kezdtem dolgozni, de sajnos a lábam bedagad meg görcsöl a térdem alatt főleg. Pedig nem is terhelem annyira. A nap végére érzem, hogy szorít a bokarözítő, mert be van dagadva. Mitől lehet ez? Mivel kenhetném be hogy ne görcsöljön? olyan nehéz a lábam mint egy szikla.


Kedves Kérdező !

Ne dolgozzon!


üdvözlettel

Dr Hittner Gábor

Futás  2012. június 13. 18:58   #1557 

Tisztelt Doktor Úr!!

Azt szeretnék megkérdezni,hogy hosszú táv futó vagyok,és futás közben a pulzusom már az első körök után 185-re emelkedik és 192 ami a felső határ,amikor már jó pár km-t lefutottam.
Ez normális vagy van valami a háttérben,mert szerintem nem lenne szabad ilyen magasnak lenni a pulzusomnak.
Én 16 éve asztmás vagyok,nem tudom,hogy ez befolyásol-e valamit.

Előre is köszönöm szépen a válaszát!!


Kedves Kérdező !

A magasabb pulzusszám önmagában nem biztos, hogy kóros.
Befolyásolhatja az erőnlét, testsuly, kor és még számtalan ok.
Önnek terhelésélettani vizsgálatra van szüksége. Ott kérdésére választ kaphat. Ezzel Dr Petrakanics Máté foglalkozik a Testnevelési Egyetemen.
Forduljon hozzá bizalommal.


üdvözlettel

Dr Hittner Gábor

Térd Fájdalom!  2012. június 13. 18:53   #1556 

Tiszltelt Dr.Úr!
Olyan kérdésem van hogy 3-4 hónapja Megsérült a térdem Futás Közben És egyszerűen Még mindig fáj ha Ráálok és nem tudom hogy Mi a baj:// Aggaszt egy kicsit!
Pedig 3 hónapja történt és azóta nem Bírok Ráálni:/

Üdv:Aliz


Kedves Aliz !

3-4 hónap után személyesen forduljon traumatalógus szakorvoshoz !

üdvözlettel
Dr Hittner Gábor

nyak  2012. június 8. 20:10   #1555 

Tisztelt Doktor Úr!

Ha mozgatom a fejem, a nyaki csigolyáim közt olyan hangot hallok, mintha homok került volna közéjük.
Mit jelent ez? Kopás? Vagy kevés a szinoviális folyadék?
Segíthet rajta esetleg valamilyen készítmény?

Köszönöm a válaszát! Szép napot kívánok!


Kedves Kérdező !

Nem tudom. Forduljon személyesen háziorvosához.

üdvözlettel

Dr Hittner Gábor

Térd  2012. június 8. 20:09   #1554 

Tisztel Doktor úr!
Szeretném a véleményét kérni! A múlt hónapban volt egy Arthroscopos térd műtétem.Meniscus sérült részit eltávolították.Találtak még Invertált ACL szakadást.Az orvos azt mondta,hogy ennek megoldására egy másik műtét szükséges.De szerinte nálam már nem lehet műteni mert 41 éves vagyok. A térdem fáj és amikor lépek úgy érzem mintha lötyögne a térd kalácsom.Ön szerint lehet-e vagy szükséges-e a műtét?Illetve ha igy marad nem fognak hamarabb elkopni a porcok?
Válaszát előre is köszönöm!


Keves Kérdező !

Inveterált ACL szakadásnál inpótlás szükséges. Ennek kimenetele, eredménye erősen kétséges. Intenziv gyógytornára járjon.

üdvözlettel

Dr Hittner Gábor

tarkó  2012. június 8. 20:05   #1553 

Jó napot! 17 éves vagyok, fél éve gyúrok és párnapja különös dolog történt. Egy nem is annyira megerőltető gyakorlat közben a tarkómnál iszonyatos szúrás éreztem. Aznap nem is edzetem többet, de a fájdalom csak pár nap múlva enyhült, és az óta bár milyen test mozgás vagy bármi, ami kihatással van a pulzusra egyből lüktető fájdalmat vált ki a tarkómnál. A családomban örökletes a magas vérnyomás, nem tudom, hogy ezért lenne-e vagy hogy mi ez. Előre is nagyon köszönöm a válaszát. Tisztelettel : László


Kedves Kérdező !

Egyszerü, mérjen vérnyomást.

üdvözlettel

Dr Hittner Gábor

térd  2012. június 8. 20:04   #1552 

Köszönöm a válaszát. Azt írja kezdődő lumbágónak vannak ilyen tünetei amiket leírtam. Azt szeretném még kérdezni hogy a szakmám azaz hidegburkoló azt csinálhatom-e vagy nem ajánlatos ill. mivel és hogy lehet ezt kezelni. A térdembe ez a zsibbadó szúró fájdalom ennek a kihatása?
Köszönöm előre is a válaszát.
Csaba


Kedves Kérdező !

A lumbagó nem diagnózis csak gyanu. A hidegburkolás elvben nem befolyásolja a kórlefolyást. A lumbagó jellemző a gerinctől az alsó végtagba kisugárzó fájdalom.

üdvözlettel

Dr Hittner Gábor

térd  2012. június 8. 20:01   #1551 

kedves doktor úr
focizás közben összeszaladtam egy barátommal és én bevertem a külső térdemet aznap elégé fájt ahol megütöttem ma is fáj még de már érzem h enyhült a fájdalom egy kicsit azt szeretném kédezni meddig áll fent még a sérülés kb?
és kenőcsökkel enyhithetőek a fájdalom


Kedves Kérdező !

Személyes vizsgálat nélkül nem tudok Önnek válaszolni.

üdvözlettel

Dr Hittner Gábor

belső térd zúzódás  2012. június 8. 08:35   #1550 

Kedves Doktor Úr!

10 nappal ezelőtt a térdem belső oldalát a hajlattal egy vonalban érte egy tompa trauma (kb 80kg-os lendületben lévő ember térde találkozott az enyémmel). Természetesen nem volt kellemes érzés de elviselhető volt így folytattam is a játékot.
Nyomásra érzékeny volt de nem befolyásolta mindennapjaim. Sportoltam is már azóta bármi nemű panasz nélkül.
Két három nap múlva vettem észre, hogy bekékült, zöldült a közepe meg lila. Eddig rendben is van a folt kiterjedésén kívül nem is volt semmi különös számomra. Viszont ma -mikor már a folt szinte teljesen felszívódott- észre vettem, hogy egy kb. 4cm-es kör alakú meglehetősen kemény duzzanat maradt vissza az ütés centrumában. Sok zúzódásom volt már az évek alatt a bokámat is kitörtem de ilyet még nem tapasztaltam. Nem okoz panaszt. Nem fáj nem feszít nyomásra sem érzékeny, de valamiért ott van valami ami eddig nem volt és kíváncsi vagyok van e bármi teendőm, forduljak e orvoshoz vele.

Válaszát előre is köszönöm!


Kedves Kérdező !

Ön az étépült vérömleny helyét tapintja. Ez a késöbbiekben lassan fel fog
szivódni.

üdvözlettel

Dr Hittner Gábor

Kicsi fiam  2012. június 8. 08:33   #1549 

Tisztelt Doktor úr!

A kisfiam ( 7 éves) április 10-én eltörte a sipcsontját. Kb. 2-2,5 méter magasból lezuhant... (spirális törés elmozdulással). Műtötték. Velőürsinezést végeztek el az orvosok. 4 hét fekvőgipsz következett. A műtét utáni 5. napon kisfiam belázasodott, kórházba kerültünk és egy hét intenzív antibiotikumos kezelés után haza engedtek bennünket. A 4 hét fekvőgipsz után 4 hét járógipsz következett. A tegnapi napon vették le a gipszet aminek nagyon örültünk. A kérdésem, hogy normális-e ha a fiam jelenleg is rosszul tartja a lábát (enyhén kifelé fordítja) és erősen sántitva jár! Azt mondja fáj neki. Kicsit duzzadtabb a műtött lába. Boka fölött kb 1,5 cm-rel vastagabb. Sípcsont tájékon és a külboka közelében ha óvatosan megnyomom szintén fájdalmat jelez. Hosszabb távot (kb.15 perces séta) nehezen teljesíti, azt mondja fáj a lába és nem bír menni. Kérdésem, hogy normális-e ez az állapot ilyen műtét után?
Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelettel: Patricia


Kedves Kérdező !

Az Ön gyermekének sérülése igen sulyosnak minősithető. Mütét után ilyenkor hosszabb ideig tart a szövetek regenerációja. A gipsz alatt a láb
kényszertartásban van. Gipszlevétel után napokig is eltarthat mire ujból
természetesen fog járni. A gipszlevétel utáni tehelés csak fokozatos lehet.
(15 perc nagyon sok)


üdvözlettel

Dr Hittner Gábor

Boka-és lábfej sérülés  2012. június 8. 08:27   #1548 

Tisztelt Dr.Úr!

Sajnos 3 hete egy rosszúl sikerűlt talajra érkezés során a jobb bokám és lábfejem sérűlt. Természetesen azonnal korház, és röntgen. A jobb bokaizületet alkotó csontokon, valamint a jobb láb csontjain traumás rtg. eltérés nem látszik. Hazaküldtek a
sürgősségi osztályról, hogy jegeljem, pihentessem stb. Estére még dagadtabb lett az egész lábfejem és bokám és bevérzések jelentek meg. Így, az öngyógyítással telt el 2 hét. A múlt héten visszamentem a korházba, de már a traumatológiai szakrendelésre. Előtte röntgen , ami megegyező volt az első felvételekkel. Sajnos különösebb kivizsgálást nem kaptam , csak szemrevételezés volt. Én kérdeztem , hogy lehet-e szalagszakadás és az orvos azt mondta igen lehetséges. Szóval a mai napig sem tudom pontosan mi történt a lábammal. A bokám már nem annyira érzékeny, de a lábfejem kisebb nyomásra is fáj. Reggelre szépen visszahúzódik az ödéma, de sajnos reggel szinte 1-2 óra alatt ödémás lesz a lábfejem.A bevérzések már eltüntek. Fáslizni szoktam, akkor visszahúzódik. A kérdésem az lenne Dr. Úr, hogy mi lehet ennek a vizesedésnek az oka és meddig tarthat ez az állapot?

Előre is köszönöm válaszát

Tisztelettel

Komjáti Tibor


T Kérdező !

A vizesedés (oedema) a sérülések természetes velejárója. A gyógyulás során ha a sérült szövetek regenerálódnak meg fog szünni. A vizesedés mértéke és ideje a sérülés sulyosságától ill. a megfelelő utókezeléstől függ.
További javaslat rugalmas pólya, gyógytorna.

üdvözlettel

Dr Hittner Gábor

térdféjdalom  2012. június 6. 19:05   #1547 

Kedves Doktor Úr!

25 éves lány vagyok, általános iskolába meg gimnáziumban sokat görkorcsolyáztam, bicikliztem, néha futottam, majd az egyetem alatt nemigen volt időm sportolni, eléggé elpunnyadtam. Lassan 2 hónapja elkezdtem futni heti 2x. Az elején már éreztem, hogy a bal térdem hajlatában hátul és oldalt is néha belenyilal a fájdalom. Gondoltam először, hogy rossz volt a talaj, vagy nem melegítettem be eléggé. Aztán a későbbiekben már volt hogy simán le tudtam futni a 2-3km-em, volt amikor már 4-et fájdalom nélkül. Viszont mostanában megint minden futásnál érzem, hogy fáj, ilyenkor annyira belenyilal, hogy alig birok lépni, és szinte kihat az egész lábszáramra. Ma is ez történt, már 2 km-t se tudtam elfutni, mert annyira erős volt a fájdalom, hogy abba kellett hagynom, majd alig tudtam hazasétálni. Tavaly egyszer lépcsőzés közben is rámjött ez a fájdalom, olyan mintha valami becsípődne, és nagyon fáj:S Kérdésem az, hogy érdemes emiatt elmenni sportorvoshoz? Meg tudja mondani hogy mi lehet a baj?
Válaszát előre is köszönöm! Lili


Kedves Kérdező !

Ne sportorvoshoz, hanem ortoped szakorvoshoz forduljon.
Lehet, hogy térdében lágyrész (porc) degeneráció, sérülés van.

üdvözlettel

Dr Hittner Gábor

térd  2012. június 6. 19:00   #1546 

T. Hittner úr.

Érdeklődni szeretnék, hogy a gerincemen alul ca. 10-15 percülés után egy enyhe nyomást érzek középen ill. mindkét irányba kb. 5-5 cm re kisugárzik. Ezzel egyidőben a jobb térdem zsibbadni kezdett, térdkalács alatt ill. belső-felső oldalán időszakosan 5 perc séta után. ha állás közben befeszitem akkor a térdkalács alatt szúró fájdalom van, ha gugolást végzek olyan mintha hóropogás lenne és halkan kattog. Hidegburkoló a szakmám és szoktam focizni.
Várom válaszát.
Köszönöm. Csaba


Kedves Kérdező !

A kezdödő lumbágónak vannak az Ön által leirt tünetei.

üdvözlettel

Dr Hittner Gábor

térdfájás  2012. június 6. 18:57   #1545 

Tisztelt Doktor Úr!

1,5 hónapja kezdtem futni, heti 2x 4km. (nem éreztem megerőltetőnek, inkább úgy tűnt bírnék többet is, de nem emeltem a távon) Viszont kb. 2hete éreztem, hogy fáj a térdem (vagy inkább alatta, ami nyomásra is fájt), főleg futás és lépcsőzés közben. Aztán másnap annyira fájt, alig bírtam ráállni. Sántikáltam is eléggé. Pihentettem és 2-3 nap múlva már jobb lett. De még nem múlt el, mert ha egy kicsit erőltetem (akár egy tempósabb séta) akkor kicsit fáj. Megerőltettem talán? Mennyi ideig pihentessem még?
Ezzel egy időben jelentkezett a másik panaszom is, nem tudom, hogy összefügg-e a kettő. Van egy visszér a bal lábamon, ami mostanában kicsit kidudorodik és megterhelés hatására (kis ugrálás akár) elsötétedik. Ez mitől lehet?
Voltam háziorvosnál, elküldött laborba és ajánlotta a cyclo 3 fort-ot és a lioton gélt. A laboreredményben 2 eltérés van: NEU 41,8% (ami alacsony) és a EOS 10% (ami magas). Ezek jelentenek valamit?
Válaszát előre is köszönöm.

Tisztelettel

Tamara


Kedves Tamara !

A térd alatti fájdalom ( a sipcsont felső része) fiatal korban csontosodási zavarra utal. Használjon kb. 1 hétig flector tapaszt a fájdalmas területre. Ha eztán sem mulik fájdalma érdemes lenne egy rtg felvételt késziteni
térdéről.

Terhelésre, főleg melegben a viszerek mindig megnagyobbodnak.
ellene semmit nem tehet.

üdvözlettel

Dr Hittner Gábor

Futás közbeni fájdalom  2012. június 4. 19:48   #1544 

Tisztelt Dr. Úr!

A segítségét szeretném kérni. A problémám a következő lenne. Tavaly nyáron kezdtem el futni. Már tavaly is fájt a lábam futás közben, de akkor még nem igazán figyeltem rá. Heti 2x, 3x járok futni. Futás közben a jobb lábam nagyon fáj. A térdemtől lefelé, ma pl.: a bokámnál fájt nagyon. Ez olyan ez a fájdalom, hogy ha megnyomom azon a ponton, olyan érzés mint mikor beütöm a testrészt, és utána fáj. Már nagyon sok mindenre gondoltam, de persze csak találgatok. Már gondoltam arra is, hogy esetleg a visszér fáj a lábamban, mondjuk még ehhez nagyon fiatal vagyok, 30 éves. Olyan csontfájdalom szerű. Aztán ha megpihen a lábam, akkor utána megint tudok menni futni, de futás után megint elkezd fájni. És ha túl hamar megyek következőleg, akkor meg futás közben is fáj, de nagyon. Mi lehet ez a fájdalom Dr. Úr? Milyen vizsgálattal lehet megnézni, hogy mi lehet a baj? Nagyon szeretek futni, és nem szeretném abbahagyni. Bár most már kezdek aggódni, mert egyre sűrűbben fáj, és kényszerít arra, hogy abbahagyjam a futást. Ma sem tudtam lefutni a köreimet. És sokszor már akkor is fáj, ha nem futok, persze több nap pihenés után jobb lesz, esetleg hetek után el is múlik. Patikában dolgozom, és gondoltam kipróbálom a Detralex-et, hátha a visszér okozza. Futás közben zsibbadni is szokott a lábam, de az nem általános.
A munkahelyen is igénybe vannak véve a lábaim, mert sajnos a 8 órában nem ülhetünk le. De a munka utáni fájdalom az más. Olyan fáradt érzés.
Legyen szíves megírni, hogy mire gyanakszik, mi lehet, és mik a további teendőim.

Várom mielőbbi válaszát.

Üdvözlettel: V. Ivett


Kedves Kérdező !

Panaszának sok oka lehet. Okozhatja ortopédiai elváltozás pl. ludtalp. De oka lehet a nem megfelelő sportcipő vagy talaj.
Szerintem mindenképpen forduljon ortopéd szakorvoshoz.


üdvözlettel

Dr Hittner Gábor

mi lehet?  2012. június 3. 07:14   #1543 

Jónapot! Tegnap egy rövid sétánál vettem észre, hogy jobb oldlon, egészen lent a " hugyholyag" kozeleben de kicsit a jobb oldalan, pontosan nem is tudtam beazonositani a helyet, elkezdett tompan szúrni lépésnél. ha pihenek, vagy kevesebbet mozgok nem is okoz panaszt, semmit. Először azthittem, hogy a jobb here fajdalma lehet, de nem mert azt megvizsgaltam de nem fajt, és amikor a következő sétánál ismét éreztem nem is a here volt hanem feljebb, a lágyék környékén. Nem erős fájdalom de éppen elég ahhoz, hogy a járás kellemetlen legyen egy idő utan. Mai napon, mikor lementem, egy idő utan ismet ereztem, talan gyengébben mint a tegnapi napon. duzzanat, nyomásra jelentkező fajdalom nem tapasztalható. igazabol csak ha egy ideig járk akkor kezd. de semmi más tunetem nincs. Lehet csak valami banális? Meghizhattam? Vagy izomlaz? Tegnapelőtt elég nehéz utazotaskaval utaztam... Leginkabb maga fajdalmat talán ahhoz tudnam hasonlitani mint amikor futasnal elkezd szurni mert nincs kondim.. csak ugye nem ott hanem lent jobb oldalon. a vizeletem is normális. Ön szerint mi lehet ez? Valami banális ok? Van teendő? Válaszát előre is köszönöm! 23 éves fiú, 178 cm, 67 kg


Kedves Kérdező !

Kezdődő sérve, esetleg gyulladt nyirokcsomója lehet. Ha nem mulik mutassa meg orvosának !


üdvözlettel

Dr Hittner Gábor

Aggódó szülő...  2012. június 1. 19:16   #1542 

Tisztelt Doktor úr!Szerdán e héten,6 éves gyermekem le esett a bicikli tárolóról.
Bal karját,könyökét fájlalta.Igazából semmi külső jelét nem láttuk sérülésének.De látszott rajta,hogy fáj neki.
Szerda éjjel traumatológiára bementünk.
Az orvos ránézésre már mondta,hogy eltört neki.
Majd pár perc múlva meg röntgenezték.
Kb. félóra múlva közölte velünk az orvos,hogy mázlista a fiam mert nem kell műteni.
Rá pár perc múlva begipszelték válltól-kézfejig.
Közölte,hogy három hétig kell,hogy rajta legyem majd a gipsz.
Azt mondta csütörtökön,vagyis másnap menjünk vissza kontrollra, megnézik a gipszelést.

Tegnap,csütörtökön vissza mentünk.
Egy másik orvos nézte meg,aki azt mondta,hogy egy hét múlva menjünk vissza,mert leveszik a gipszet és újra meg röntgenezik.Mire én megkérdeztem,hogy pontosan hol tört el a csontja? a válasza az volt,hogy nem biztos az,hogy el van törve...
Vagyis a két orvos ezek szerint ellent mondott egymásnak?
Nem tudjuk pontosan most mi van.
A röntgen leletéből ha tudna segíteni hogy pontosan mi lehet vele?
Ide leírom.Rtg: subperiost supracond.törés,disloc.nincsNagyon szépen köszönjük a válaszát!
Szántosi Nikoletta


Kedves Kérdező !

A két vélemény nem mond ellen egymásnak.
Sokszor az első rtg repedéseknél, töréseknél mást mutat mint a kontroll.
Az rtg szerint gyermekének elmozdulás nélküli fekarcsonttörése van.
A rögzités ideje általában tájékoztató jellegü. A rögzités időtartama
mindig a gyógyulás ütemétől, a törés jellegtétől függ.

Az rtg leirás szerint a gyermek törése nem sulyos, nem várható komplikáció.


üdvözlettel


Dr Hittner Gábor

vakbél?  2012. június 1. 10:21   #1541 

Kedves doktorúr, kb másfél hete jobb oldalon lenn néha tompa alhasi fájdalmat érzek. ugy mintha belenyillalna, amdj elmulik. Voltam nőgyógyásznál. ő mindent rendben talált. Elmentem sebészhez is, aki megnyomkodott , azt mondta nem vakbél. De azóta is fáj. Vérképet stb nem csináltattak. Kérdésem h lehet mégis vakbél? Vagy az nem húzodna ennyi ideig? Köszönöm válaszát"!


Kedves Kérdező !

Ha továbbra is fájdalmai vannak érdemes kivizsgálni Önt. Számtalan betegség okozhat j.o. alhasi panaszokat (megfázás, vesekő ect.)
Labor és UH vizsgálat mindenképpen szükséges.
Akut vakbélgyulladása valószinüleg nincsen.


üdvözlettel


Dr Hittner Gábor

előző oldal  76 77 78  79 80  következő oldal
Vitassa meg kérdéseit a társalgóban is!
Önnek a Sebészet és műtétek témakör fórumait ajánljuk.
szakemberkereso
search.gif Szakember keresés...
Hirdessen az Orvostudakozón
Diagnózis.hu
©2007-2014 Orvostudakozó - Minden jog fenntartva!