orvoskereso
search.gif Keresők... Írja kulcsszavait a kívánt mezőbe!
Dr. Bérczy Judit

Dr. Bérczy Judit válaszol

Dr. Bérczy Judit

belgyógyász szakorvos, endokrinológus szakorvos

endokrinológia, reflexológia, böjt, candida, PCOsy

előző oldal  44 45 46  47 48  következő oldal
véres széklet  2010. október 7. 07:35   #920 

Kedves Doktor Nő!

A barátom említette, hogy megesik hogy véres a széklete. De azt mondja, hogy nem megy vele orvoshoz, mert elég kemény szokott lenni, és erősen nyomja, és csak amiatt van. (elnézést a naturális megfogalmazásért)
Én viszont nagyon féltem. Mi okozhatja ezt? Lehetséges, hogy csak egy kis seb?
Orvoshoz kell e fordulnia vele? És ha igen, milyen orvoshoz?

Köszönöm a választ!


Feltétlenül forduljon: proktologushoz.
Üdvözlettel
Dr Bérczy Judit

Magas GPT a vérben  2010. október 7. 07:34   #919 

Kedves Doktornő!

A vérvizsgálat egyszerű rutinellenőrzés keretein belül került elvégzésre, melyet minden évben kérvényezni szoktam. Vírusfertőzésen az utóbbi időszakban nem estem át, székletem általában nincs minden nap, hetente körülbelül négy-öt alkalommal kerül rá sor.


Kedves Kérdező!
A májterhelés szempontjából ez fontos, ez egy alapozó tényező.
Minden nap alapvető, hogy legyen széklete.
Segíthet: rostosabb táplálkozás( zabkorpa, zabpehely, alma minden nap, 2 liter víz, és a bélfóra regenerálás: Protexinnel.
üdvözlettel:
dr Bérczy judit

Pajzsmirigy - 915  2010. október 6. 21:57   #918 

Kedves Doktornő!

Köszönöm a segítségét! Sajnos most nincs lehetőségem elmenni Önhöz (vidéken élünk), de a közeljövőben megpróbálok feljutni Pestre.

Barna alga, szelén fogyasztása javíthat a jelenlegi értékeimen?
L-Thiroxint nem szedtem a vérvétel után (2 napja), de lehet, hogy csak csökkentenem kellett volna napi félre?

A koleszterin és a cukor értéke viszont visszament a helyes tartományba. Ennek ellenére lenmagolaj vagy más koleszterincsökkentő szedése javasolt?

Előre is nagyon köszönöm!!!
Ildikó


Kedves Ildikó!
Köszönöm a visszajelzését.
Az L-thyroxint ne hagyja el teljesen minden másnap szedjen 1/2 tablettát.
A Barna alg, Szelén jó segítségek. A lenmagolaj is jó, használja.
Üdvözlettel
dr Bérczy judit

Agyalapi mirigy rendellenesség?  2010. október 6. 21:54   #917 

Tisztelt Doktornő!

Az alábbi problémával fordulok Önhöz:
2007 nyarán folyamatos rosszullétek miatt kerestem fel háziorvosomat, aki neurológiára küldött. Ott szédülékenységet állapítottak meg, majd nőgyógyászatra is elküldtek.Nőgyógyászom hormonvizsgálatot kért, mely kimutatta,hogy a prolaktin értékem 3x magasabb , mint a normál. Bromocriptin tablettát szedtem 3 hónapig, majd az új labor után a prolaktin szintem már normál tartományban volt.
2010. márciusában született meg gyermekem császármetszéssel majd sterilizáltak, mivel már nem szeretnék több babát. A szülés időpontjában meg voltam fázva, a tejem pár nap alatt elapadt. Jelenleg mind a két mellemből tejszerű váladék ürül nyomásra.Ez már a terhesség előtt is fennállt.Voltam ultrahangos vizsgálaton, valamint mintavétel is történt.Az UH valamint a cytológia alapján daganat nem mutatható ki, viszont endokrin kivizsgálást javasoltak. November 16-ra kaptam időpontot. Jelenleg naponta többször is rosszul vagyok( fejfájás, szédülés, zavartság, idegesség, néha érdektelenség,fáradtság, szememben nyomásérzés, ájulásérzés, ingadozó vérnyomás/de általában alacsony/ mostanában hányinger.Az arcomon a bőr hol kiszárad és hámlik, hol meg pattanásossá válik. A prolaktin szintem normál értéket mutat most is.A menstruációs ciklusom 27 napról 32-re növekedett.
Ön szerint a fenti tünetek milyen betegségre utalnak?Esetleg tud-e olyan endokrinológust ajánlani(akár magánrendelés keretein belül) akire nem kell ilyen sokat várni?.
Válaszát előre is köszönöm!


Kedves Kérdező!
A leirt probléma valóban endokrinológiai vizsgálatot , minél előbbitigényel.
Személyesen szívesen segítek a magánrendelésemen , ahol a jövö héten szerintem tudunk időpontot adni, bejelentekezni: 0630616-1037-es telefonon tud.
üdvözlettel:
Dr Bérczy Judit

Magas GPT a vérben  2010. október 6. 21:47   #916 

Tisztelt Doktornő!

Első ízben választ adnék az Ön által feltett kérdésekre, majd előállnék a konkrét problémával is...

milyen kenyeret, kenyérfélét fogyaszt.

Kizárólag teljes kiőrlésű gabonából készült termékeket, ezen belül is a rozskenyeret preferálom elsősorban.

Édességekkel hogyan áll?

Nem fogyasztok édességeket...

Kávét iszik-e?

Egyáltalán nem.

Tejet iszik-e?

naponta körülbelül fél litert.

Mekkora most a testsúlya, és mekkora a haskörfogata?

58 és 60 kig között...

Mennyire rendszeres a napi étkezési ritmusa. Mit dolgozik?

Egyetemi hallgató vagyok többé-kevésbé rendszeres étkezési ritmussal.

A probléma:

A laboratóriumi vizsgálat során GPT értékem 57 U/L volt, ami a teszt által megadott referenciatartománynak magasab felette áll. A GOT és Gamma GT értéke teljesen normális, a bilirubin is csupán minimális eltérést mutat. Háziorvosom szerint még a magas GPT érték sem ad okot aggodalmora, azonban engem meglehetősen aggaszt. Kérem segítsen megállapítani, hogy fennállhat-e a veszélye nálam súlyos májkárosodásnak az általam megadott adatok figyelembe vételével. A vérképben szereplő valamennyi adat ezen két értéket leszámítva teljesen normális volt.

Válaszát előre is szívből köszönöm!

Dániel


Kedves Dániel?
Miért került sor a vérvételre?
Valamilyen panasza volt, vírus infekción esett át?
Naponta van-e széklete?
Üdvözlettel
Dr Bérczy Judit

móni22  2010. október 6. 09:16   #915 

Kedves doktor nö!

1 gyors válasz miatt irok önnek!
Irtam már önnek,multkor,hogy este 8kor kell bevennem a gyogyszert és reggel 8 fele vérvétel,hogy lentebb vigye a cortisol szintem és még mást is!
Én elfelejtettem és fél 9kor vettem be este és reggel fél 8 kor volt a vérvétel!Nem okozott gondott az az 1 óra? ígyis jó lesz az eredmény???
Kérem irja már le nekem,nem szeretném,hogy most meg ezmiatt kellene megismételni,ígyis vesznek sürün vért most ez a cushing gyanu miatt!
Amint meg lesz eredmény irni fogok önnek,ahogy kérte multkor!
Köszönöm meg tisztelö válaszát!
Tisztelettel:Mónika


Kedves mónika!
nem jelent gondot, ne aggódjon.
üdvözlettel

Pajzsmirigy  2010. október 6. 09:14   #914 

Kedves Doktornő!

1éve vették észre egy vérvétel kapcsán a pajzsmirigybetegségemet. Tavaly októberben a TSH-m 5,35 (0,27-4,2),Anti-TPO 600 (34 alatt jó), Cukor:5,9 (3,3-5,6), koleszterin: 5,3 (5,2 alatt jó) volt.
Áprilisban a TSM: 1,31. A mostani vérvételkor TSH: 0,02, FT3: 6,6 (3,1-6,8),
FT4: 17,8 (12,0-22,0), cukor: 4,9, koleszterin: 4,5. FT3 és FT4 most lett először nézve.

Tavaly októbertől L-thiroxin 50-et szedek reggelente.
Csökkentenem kellene az adagot? Vagy kiváltható lenne természetes anyaggal?

Segítségét előre is köszönöm!

Üdvözlettel,
Ildikó


Kedves Kérdező!
A leletei a gyógyszer adagot csökkenteni kell.
a teljes elhagyáshoz és kiváltani természetes anyagokkal lehetséges s, ennek kiváltásához a pontos, személyes találkozás alapján történő részletes kikérdezés, specális diagnosztikai vizsgálat elvégzésével tudjuk megtenni. Amennyiben erre lehetősége van szívesen segítek) telefon: 06306161037)
üdvözlettel:
dr Bérczy Judit

pcos  2010. október 6. 08:38   #913 

T. Doktornő,
167 cm, 56 kg vagyok, 33 éves.
Haskörfogat 77 cm, az emésztésem gyors, széklet van mindennap.


Köszönöm a gyors válaszát.
A terápia beállítását ezek alapján csak ha személyesen tudunk találkozni tudom célzottan összeállítni.
Merckformin adása is szóba jöhet, de ennek biztonságossága, hatásossága, dozisa és a kiegészítő terápiát csak személyes találkozás, kiegészítő diagnosztikával, mely a rendelésemen van tudom vállalni.
Személyesen szívesen segítek( tel: 0630-6161037)
Üdvözlettel:
dr Bérczy Judit

pcos  2010. október 6. 08:18   #912 

T. Doktornő,
Terheléses vizsgálat volt, éhgyomri inzulin 5,6 majd a 120 perces 25,2
Köszönettel,
d


Kedves Kérdező!
Köszönöm, hogy megküldte a terheléses Inzulin vizsgálat leletét.
A kiinduló érték normál, a 120 perces az én rendszerem értéke alapján picit magasabb. hyperinzulinemiás válaszreakció jellemző a szervezetére enyhe inzulin rezisztenciával.
Mekkora a testsúlya, mekkora a haskörfogata?
Milyen az emésztőrendszere, széklete van-e minden nap?
Várom válaszait.
Üdvözlettel
Dr Bérczy Judit.

Kata  2010. október 6. 08:12   #911 

Tisztelt Doktor Nő!
A segítségét szeretném kérni,hogy ez a lelet mit jelent,és hogyan lehet gyógyítani. A gyermekem tegnap volt colonoscopos vizsgálaton és ezt a leletet kapta.A történt vizsgálat során akadálytalanul jutottunk a mcroscoposan és Bauchin billentyűn keresztűl a gyulladt nyh-jű terminalis ileumba.(biopsia 1 cső) A bauchin a coecum a colon asc.,a fi.hepaticia,a colon transversum,a fi.
lienalis,a colon dec.,a sigmabél endoluminalisan ép, a haustratio megtartott.Az anustól kb.25-és 20 cm.közötti szakaszon a nyh.hiperaemiasabb,itt nyákos felrakódások láthatók.a rectum distalisabb részén a ny.ép.Az ampulla nyh-ja lobosabb.
Válaszát előre is nagyon köszönöm.
Kata


A kép vastagbél gyulladást ír le, a szövettana a mintavételnekfog segíteni a pontod diagnózis felállításában..
ha meg lesz a szövettan, kérem értesítsen
Üdvözlettel: DrBérczy Judit

pcos  2010. október 5. 22:02   #910 

T. Doktornő!

Évekig igyekeztünk, hogy babánk legyen, nem sikerült. Minden rendben volt (hormonok, hsg, sperma stb.). Aztán kiderült, hogy inzulin rezisztenciám van, nagyon enyhe. A meddőségi szakorvos diétát javasolt, mivel erre a szintre az is elég, én viszont kértem a gyógyszert (metformin), a natív cukor diéta mellé persze (Semmi rizs, krumpli, tészta, édesség. Kenyér csak teljes kiőrlésű.). Másfél hónap múlva terhes lettem, nagy volt az öröm. A baba rendben megszületett, most egy éves. Szeretnénk kistestvért. A PCOS tünetei újra megvannak: visszanőtt van szakállam, ami a metformin mellett eltűnt, 10 napig tart a mensesem (metformin mellett 4 nap volt), és tele a petefészkem cisztákkal (augusztus elején voltam nőgyógyásznál). Augusztus óta újra nagyon szigorúan tartom a diétát, a szeptemberben mért inzulin-szintem most rendben van. Szükségem van metforminra? Gyógyítja a PCOS-t a metformin akkor is, ha az inzulin éppen ok?

Köszönettel,
D.


A mért inzulin csak az alapot illetően normál,vagy történ megint vércukor terhelés, és ez alatt volt normál az inzulin?!
Ez fontos a kérdését illetően
Üdvözlettel
DR BÉRCZY JudiT

Vakbélgyulladás?  2010. október 5. 21:58   #909 

Kedves Doktornő!

Azt szeretném megkérdezni, hogy vakbélgyulladás esetén mindig erős fájdalom jelentkezik-e és minden esetben van hőemelkedés vagy láz? Több hónapja tartó jobb oldali alhasi fájdalom (köldöktől jobbra lefele, néha felfele is) utalhat vakbélgyulladásra? A fájdalom nem erős, inkább tompa. Nem állandóan jelentkezik. Néha pár órára teljesen meg is szűnik. Van, hogy 1 napig nem is jelentkezik, majd újra előjön. Étvágytalanság nincs, közérzet jó, erőnlét jó (naponta több km futás nem jelent gondot). Mire lehet esetleg gyanakodni?

Köszönöm segítségét.

N.


Kedves Kérdező!
Panaszai kronikus petefészek érintettségét illetve kronikus vakbélgyulladás lehetőségét is felvetik, zeket kell az orvossal , aki személyesen kezeli tisztázni.
Üdvözlettel
dr. bérczy judit

hányinger  2010. október 4. 09:08   #908 

Kedves Doktor Nő!

Pár napja elég erős hányinger gyötör, az lenne a kérdésem, hogy van mostanában valami ilyen vírus ami okozhat hányingert, haspuffadást, erős bélmozgást, bugyogást, vagy más oka van? Hozzá kell tennem, hogy nemrégiben voltam gasztroszkópián, ahol megállapították, hogy gyomorhurutom, refluxom van, és megfigyelhető valami kis felmaródás a gyomromban. De ezekkel a gyomorpanaszokkal eddig nem tapasztaltam hányingert.
Mit tudok tenni (főleg természetes gyógymódra, tisztítókúrára gondolnék) amivel a gyomromat helyre tudnám hozni?

Köszönöm szépen a választ!


A hurutra a vírus fertőzés is könnyen társul.
Előnyös gyógytea: akácvirág 1 tk, diólevél 1 kávéskanál, édeskömény egy kávéskanál, bodzavirág egy kánéskanál 5 dl forró vízzel leönteni 3-5 percig ázik. leszűrni reggel 2 dl , ebéd előtt 2 dl elkortyolni 10 napon át.

Üdvözlettel
dr Bérczy judit

Magas TSH-vetélés  2010. október 4. 09:05   #907 

Tisztelt Dr. Bérczy Judit!

Görögországban élek, ezért kérném a segitségét, hogy a saját nyelvemen is tudjak kommunikálni a problémámról.

4 sikertelen terhességen vagyok túl (1 méhen kivüli, 4 vetélés nagyjából 6 hetes korban).

Nemrég (06.22-i leletek alapján) kiderült, hogy magas a TSH-m (6.22). A T3 értékem: 5,1 pmol/l, a T4: 16.73 pmol/l. Persze rögtön igyekeztem tájékozódni, és azt olvasom, hogy a vetéléseim oka nagy valószinűséggel ez.

Azonban az itteni nőgyógyászom azt javasolta (természetesen látta a leleteimet, és az előzményeimről is tud), nyugodtan próbálkozzunk, és amint a terhesség bebizonyosodik, Clexane injekcióval kell szúrnom magam. Hozzátette azonban, hogy idővel mindenképp fel kell keresnem egy endokrinológust. Azonban, ha esetlegesen teherbe estem (mostanában volt peteérésem), izotópos vizsgálat nem lehetséges.

Az Uh elég?

A Clexane injekció segithet a magzat megtartásában a magas TSH ellenére is?

Van esély arra, hogy egy esetleges terhesség esetén, ha minél előbb elkezdem a hormonpótlást, nem vetélek el (már amennyiben ez a valódi ok)?

Próbálom megérteni a nőgyógyászom javaslatát, miszerint nyugodtan próbálkozzunk, ezért kérem az Ön segitségét.

Kérdéseire a válaszok:

Milyen kenyeret eszik: általában rozs
Édességekkel hogyan áll: néha kivánom, de van, hogy hetekig egyáltalán
Menstruációja milyen: ált. 26 napos ciklus, normális lefolyású
Szed-e fogamzásgátlót: nem
Kávét iszik-e: nem
Tejet iszik-e: igen
Mekkora most a testsúlya: 66,8 kg/172 cm
Haskörfogat: 91cm köldöknél, 98cm köldöktől kicsit lejjebb
Napi étkezés: reggeli-ebéd-vacsora (időnként kis csipegetés)
Mit dolgozik: nyáron egy forgalmas fagyizóban kiszolgálok
télen semmit

Köszönettel:


Nemes Angéla


Kedves Angéla!

Az Uh elegendő4
Pm. hormonpótlást, minél előbb kezdje el.
Pár kg-os testsúlycsökkenés is előnyös.
Vércukot terhelés.inzulin rezisztencia vizsgálat isjavasolt.
A Clexane inj. nincs tapasztalatom.
Üdvözlettel
dr Bérczy judit

Külhoni  2010. október 3. 20:58   #906 

Tisztelt Doktornő!
Zsuzsa vagyok, 32 éves, olyan problémával fordulok Önhöz, hogy 2-3 hete jobb oldalon, bordák alatt, környékén egy kellemetlen érzésem van, saját szavaimmal élve mintha lenne ott valami, és óriásira nőtt volna. Fájdalmam nincsen. 2 napja hányingerem is van, gyenge keserű érzéssel a számban. Tegnap elmentem orvoshoz, aki tapintásra nem érzett semmit, így hát vett vért, és vizsgált vizeletet is. Ezek az eredményeim: AST, 10, ALT 9, D.Bilirubin 0.20, Amilaz, 42, Lipaz 21, CA 9.60, Na 139, k 4.40, Cl 103, WBC 6.9, RBC 4.44, HGB 13.8, HCT 41.5, MCV 93.5, MCH 31.1, MCHC 33.3, PLT 277, MPV 10.3, PCT 0.28, PDW 16.5, LYM 2.51, Mono 0.47, NEU 3.68, EOS 0.18, BASO 0.06, LYM% 36.4, MONO% 6.8, NEO% 53.3, EOS% 2.6, BASO% 0.9, RDW-CV 12.5, RDW-SD 42.8
A vizeletem is rendben volt.
Remélem érthető ez Önnek, ugyanis Törökországban élek, tán ezért a ha van furcsa valami rövidítés.
Csillagot nem kaptam, orvos szerint tökéletes a vérkép. Az én kérdésem az lenne, nem lehet hogy az epém rosszalkodik? Van erre valami utalás itt a véremben? Vagy ezt csak ultrahanggal lehet kideríteni? Csak a hányinger és a keserű íz miatt kérdem. De nagyon bízom benne hogy ha lenne ott gond, a vérem jelezte volna azt is. Lehet hogy az idegesség teszi a hányingert, ugyanis nagyon félek, félős típus vagyok, vagyis inkább nagyon pánikolós azt hiszem. Lehet hogy már gyomor idegem lett :) Nem értek sajnos a vérképek diagnosztizálásához, de bízom benne ha az epe rosszalkodna, jelezte volna a vérkép is.
Elnézést ha kicsit butuska a levelem, de mindenen tudok félni rettenetesen. Válaszát előre is köszönöm: Zsuzsa


Kedve sKérdező!
A panaszok epés leterhelésre is utalnak.
Ultrahang vizsgálat segíthet.
Üdvözlettel
Dr Bérczy Judit

epe gond  2010. október 3. 20:55   #905 

Tisztelt Dr. Bérczy Judit
Már ellég régota van problémám az epémmel. Már gyerek koromban is fájt. Most 39 éves vagyok két gyerekkel egy kisgyomorfekélyel és nem biztos,hogy jól írom reflukszal. Az epém minden összel és tavasszal nagyon fáj.Nem segittet a diéta sem a görcsoldok. Sem a savlekötök.
Néha jól vagyok utána mindet bellead ami kimaradt. Nem tudom kihez forduljak.
Végül is a kérdésem az, hogy már nagyon régotta szeretnénk béltisztitást csinálni de nem merek. Félek,hogy nehogy rosszabul legyek.
Elöre is köszönöm. Emi


Kedves Kérdező!
A szervezet méregtelenítése, természetesen szakember irányításával igen jó segítsget adhat. személyesen segítek
Üdvözlettel
dr Bérczy Judit

?  2010. október 3. 20:53   #904 

Tisztelt Doktornő!

Az lenne a kérdésem,hogy mostmár közel 1 hónapja hígabb a székletem
mint régebben volt. Nagyából 2 éve kezdett megváltozni előtte 3-4 naponta volt széklet ürítésem. Most napi rendszerességgel de híg is.
Kezelt Pánik beteg vagyok igaz a gyógyszereket már lassan 3 éve elhagytam. Sokat idegeskedem, régen is éreztem,hogy egy kissebb stresz szerű helyzet is azonnal a wc-re parancsolt.Nyák csak nagyon ritkán van a székleten. A székletem ha híg ha nem hol barnább hol világosabb színű.
Voltam gyomortükrözésen is 9 hónapja ahol Refluxot állapítottak meg.A kapott gyógyszereket ritkán szedem.
Most a legújabb ,hogy arc koponya ct-n krónikus sinusitis-t állapítottak meg.A hasam egyébként ugyan ritkán de fáj, változó területeken. Sokszor van teltség érzet a gyomromban.Étvágyam az van. Nem fogyom, pedig jó lenne azt hiszem, csak még nem vettem rá magam
27. éves 173cm 94 kg vagyok. Az utóbbi 5 évben szedtem fel 23 kg ot.
Nem dohányzom 4 éve. félbarna kenyeret eszem,tejet régen nagyon sokat pár éve esetleg havi 1-2 liter-t iszom.Nem kávézom.
Nagyon félek hogy valami komoly bajom van, ha erre gondolok szinte azonnal wc-re kell mennem. Mi lehet a bajom?
Köszönettel várom válaszát.
Laci 27.


Kedves Kérdező!
Széklet emészetteségi vizsgálat, laktóz intolerancia, vizsgálatok is szóba jönnek.
Üdvözlettel
dr Bérczy judit

hányinger  2010. október 3. 20:51   #903 

Emozult írt fel az orvosom, de még nem tudtam kiváltani (anyagi okok miatt), addig is Nilacidot szedek étkezések után, mert az van itthon. Meg próbálok mellette diétázni.


Ez megfelelő segítséget adhat.
üdvözlettel.

ponty  2010. október 3. 08:05   #902 

T. Doktornő
Egy Duplex UH, nyaki erek vizsgálata során mellékletként Pajzsmirigy UH vizsgálat is történt.
" A pajzsmirigy megnagyobbodott jobb lebenyében és szokványos nagyságú bal lebenyében több max. 9 mm-es, zömében vegyes echoszerkezetű göb van.
Vélemény: struma nodosa"
Egy endokrinológus szakorvos szerint 10mm alatt nem igen foglalkoznak vele! Egy labor vizsgálati TSH-supersens. eredmény 0,753 mU/L
Szeretném megkérdezni, hogy ez a vélemény mit jelent, mik a kilátásaim és mit tegyek?
Mivel mindenhol azt olvasom, hogy jódhiányos a táplálkozásunk és ez okozhat strúmát, ezt is kérdezném, hogy használ e, vagy árt, ha jódozott sót használok?
Köszönöm válaszát.
Üdv. Imre

Válaszok a kérdéseire:
Milyen kenyeret, kenyérfélét fogyaszt. - Magam sütöm kb. 60%- ban Teljes kiőrlésű (rozs, tönköly, graham, kukorica) hol ez, hol az, hol meg keverve és kb. 40% finom ill. rétes lisztből készül és általában valamilyen maggal.
Édességekkel hogyan áll? - Nem vagyok oda érte, ritkán keveset.
Kávét iszik-e? - Igen, napi kettő, ritkán három, tejjel cukor ill. édesítés nélkül.
Tejet iszik-e? - Igen és magam készített (gomba) kefirt.
Mekkora most a testsúlya, és mekkora a has körfogata? - Sajna 115kg. 180cm magas és alma alkattal, a has köldöknél 128cm.
Mennyire rendszeres a napi étkezési ritmusa. Napi 3X 07H; 12H; 18. 30- 19H.
Mit dolgozik? - Elektrikus (erősáramú villanyszerelő) a szakmám és 2 műszakban dolgozom.


Kedves Imre!
A testsúly csökkentés nagyban segítené a pajzsmirigy göb növekedés ét, ami jelenleg valóban pici.
A természetes jód pótlásban tudnám ajánlani az ALga tablettát( ALGA BÖRJE cég által forgalmazottat www.algapiac.hu) ez megbízható, és a háromkomponensű Alga , az méregteleníti a rendszert, tehát a fogyást is segítheti.
Üdvözlettel
dr bérczy Judit

hányinger  2010. október 3. 08:01   #901 

Az előző kérdező vagyok. Még azt szeretném kérdezni, hogy a hányingeremre Daedalon-t vettem be, és egy órára rá mindig nagyon elálmosodok, kifáradok annyira, hogy alig bírok beszélni, mozogni, de tényleg szinte az egyik percről a másikra. Ez a gyógyszer mellékhatása lehet?


Kedves kérdező a Dedalon álmoaít.
Szed-e más gyógyszert a reflux, gyomor hurut miatt?
Üdvözlettel
Dr Bérczy Judit

előző oldal  44 45 46  47 48  következő oldal
Vitassa meg kérdéseit a társalgóban is!
Önnek a Hormonok témakör fórumait ajánljuk.
szakemberkereso
search.gif Szakember keresés...
Hirdessen az Orvostudakozón
Diagnózis.hu
©2007-2014 Orvostudakozó - Minden jog fenntartva!