orvoskereso
search.gif Keresők... Írja kulcsszavait a kívánt mezőbe!
Dr. Vágó Elemér

Dr. Vágó Elemér válaszol

Dr. Vágó Elemér

urológus szakorvos

előző oldal  74 75 76  77 78  következő oldal
zsolti  2010. december 1. 09:34   #1520 

Doktor ur krónikus prosztatagyulladás tapintással megitélhető?


Kedves "zsolti" jelige! A legtöbbször igen. Üdvözlettel: Dr. Vágó Elemér

rövid kérdés  2010. november 30. 20:27   #1519 

Tisztelt Doktor Úr!

Véleménye szerint 15-20 éves kor közötti "időnként" túlzott önkielégítés okozhat-e húgycsőnyílás szűkületet?


Kedves "rövid kérdés" jelige! Nem! Üdvözlettel: Dr. Vágó Elemér

hamar elélvezek  2010. november 30. 20:26   #1518 

Tisztelt Dr.Úr!
Olyan problémám van hogy van egy új párom 2 hónapja és azóta minden nap együtt vagyunk,de mielőtt elkezdenénk szeretkezni,már el is élvezek! A második kört is csak pár másodpercig birom! 28 éves vagyok és ezelőtt soha nem volt ilyen problémám,kérem segítsen,milyen megoldás létezik erre a problémára?


Kedves "hamar elélvezek" jelige! Ilyen gondnak többféle oka lehet. Andrológiai szakvizsgálat szükséges! Üdvözlettel: Dr. Vágó Elemér

feri  2010. november 30. 20:23   #1517 

Doktorur a here uh t kimutja mindenképpen ha nekem gyulladás van aherémben?


Kedves "feri" jelige! Legtöbbször igen. Üdvözlettel: Dr. Vágó Elemér

krisu  2010. november 30. 20:22   #1516 

És milyen vizsgálatokat kell végeztetnem ?


Kedves "krisu" jelige! Azt majd az Önt megvizsgáló orvos határozza meg. Üdvözlettel: Dr. Vágó Elemér

krisu  2010. november 29. 15:38   #1515 

Doktorur aheréim mellékheregyulladás után sokkal másabbak mint voltak , a méreteik mintha nagyobbak lennének és teltebebk nem olyan lógosak mint elöztte voltak .és van amikor az egyik olydali a jobboldali feldagad és fáj ez általában akkor van mikor abarátnőm orálisan elégit ki utána van ilyen de amikor óvszert huzok és utána csinálja akkor nincs ön szerint barátnőm fertöz meg engem? szájjal is meglehet fertözni?


Kedves "krisu" jelige! Nemi úton terjedő fertőzés orális közösüléssel is terjedhet. A here-mellékhere nagysága a gyulladás lefolyásakor változhat. Hogy történt-e fertőzés, ill. van-e tennivaló, azt a vizsgálat dönti el. Üdvözlettel: Dr. Vágó Elemér

Éles fájdalom  2010. november 29. 14:29   #1514 

Tisztelt doktor úr

Egy "nagy" wc-zés alkalmakor a szokásosnál erősebben nyomtam egy pillanatra, és egy hatalmas éles/ pattanó/ szakadó érzést éreztem a prosztatám környékén. Komoly sport multal rendelkezem, egy nagyon erős fájdalomról beszélek. Azóta rosszul vagyok.
A panaszaim: az egyik legfeltűnőbb, hogy nem tudom olyan határozottan mozgatni, ki-be húzni a pisilésnél használt izmot, amit az előtt sokkal pontosabban tudtam nyitni-zárni. Erekciókor a péniszem végénél, a makk alatti részen nem nő meg a húgycső, tehát nem duzzad ki, ejakuláláskor a sperma nem lövell ki úgy mint azelőtt, jóval gyengébben. Úgy érzem nem rándulnak össze rendesen az ehhez szükséges izmok az egyik irányból. Valamint erős fejfájás követi azt.
Füzike teát (orvosi tanácsra) és propoliszt próbáltam melyek enyhítik a fejfájdalmam, illetve az ALEVE segített amíg hatott. Komoly libidó csökkenést is tapasztalok (melyen a füzike segít kicsit). Alkalmanként egy ponton mai napig érzek fájdalmat a prosztatám környékén - leginkább ejakulálás után.
Elképzelhető ,hogy valami ideg vagy izom vagy ér sérülése okozhatja ezt? Voltam urológusnál, és végbéltükrözésem is volt, de semmit nem leltek. Nem tudom kihez fordulhatnék. 30 sem vagyok, de igen megkeseríti ez az életem.

Köszönettel!


Kedves "Éles fájdalom" jelige! Andrológiai és neurológiai szakvizsgálatot javasolok. Üdvözlettel: Dr. Vágó Elemér

Gomba kezelése  2010. november 29. 14:25   #1513 

Tisztelt Doktor úr!

Segítségét szeretném kérni. A páromnál és nálam is viszketéssel, kiütéssel jelentkező tünet mutatkozott. Én el is voltam nőgyógyásznál aki kenetet vett, addig is Pimafucort krémet írt fel nekem és a páromnak és klion kúpot nekem. A kenet vizsgálat eredménye mycosis. A kezelésre hétfőn kell visszamennem. A párom nemi szervén a makknál apró piros pöttyök vannak és váladékozik és viszket. A krémet már másfél hete használjuk, nálam a tünetek javultak, a páromnál még mindig megvannak, talán nem viszket neki annyira. A nőgyógyászom már ezelőtt is azt mondta vigyem a párom urológushoz, mivel ő nem ért hozzá.
Tisztelettel kérdezném Önt mit javasol, párom sokat van úton rendelési időben nem nagyon ér haza, milyen kenőccsel tudnánk esetleg a tüneteit kezelni. Mivel nem szeretném ha ide-oda fertőződnénk. Így is már nagyon nehezen viseli.

Köszönettel: H-né Zsuzsa


Kedves "Gomba kezelése" jelige! A párját bőrgyógyász vizsgálja meg! Üdvözlettel: Dr. Vágó Elemér

ed  2010. november 29. 14:23   #1512 

T. Doktorúr!

ED problémám miatt a beidegzési zavar kizárása céljából a nervus pudendus ingerületvezetését szeretném megvizsgáltatni.

A kérdésem, hogy Bp-en hol végeznek ilyen vizsgálatot (lehetőség szerint tb támogatva)?

Tisztelettel!


Kedves "ed" jelige! Jelentkezzen be telefonon az Urológiai Klinika Andrológiai Szakambulanciájára. Üdvözlettel: Dr. Vágó Elemér

3d  2010. november 29. 14:22   #1511 

Doktorur önkielégités közbe és után ég ahimveszőm és csip meg az egész fenekemnél meg alábamnál is mitöl lehet?


Kedves "3d" jelige! Nem tudom, mi lehet a panasz oka. De ha az önkielégítés ilyen panaszt okoz, akkor miért csinálja? Üdvözlettel: Dr. Vágó Elemér

canasten  2010. november 29. 14:20   #1510 

Tisztelt Doktor Úr!

Meddig kell a canasten kenőcsöt alkalmazni? A makkomon gombás fertőzés jelentkezett, melyre canastent használok naponta 3 szor. Az első nap után jelentősen javult.

Abban az esetben, hogyha 2-3 nap után teljesen elmúlik, abba hagyhatom? Van e előírt kezelési időtartam, amit mindenképp be kell tartani?

Megtisztelő válaszát előre is köszönöm!

Üdvözlettel,
Csaba


Kedves "canesten" jelige! Ha 2-3 nap után sem múlna el, forduljon bőrgyógyászhoz (a partnere pedig nőgyógyászhoz!). Üdvözlettel: Dr. Vágó Elemér

hpv szemölcs  2010. november 29. 14:18   #1509 

Tisztelt Doktor Úr!

Hímvesszőmön valószínűleg hpv szemölcsök jöttek ki. Kihez forduljak? Urulógus, vagy bőrgyógyász? Vagy előbb győzödjek meg arról, hogy biztos hpv?

Válaszát előre is köszönöm!

Tisztelettel
András


Kedves "hpv szemölcs" jelige! Bőrgyógyászt keressen fel. Üdvözlettel: Dr. Vágó Elemér

Vesekő?  2010. november 28. 10:08   #1508 

Tisztelt Doktor Úr!

Kb. 3 hete fordultam a háziorvosomhoz jobb alhasi szúró fájdalom és jobb vesetájéki tompa nyomó fájdalom miatt. A labor eredmények rendben voltak, a vizeletemben vért talált a doktor és a vizsgálat során a hasi panaszok a húgyvezetéknek megfelelőek voltak. 17 éves koromban már volt vesekövem, így a doktor szerint ismét az alakult ki és már el is indult a vesémből. Ám heves görcseim egyáltalán nem voltak, mint annak idején, mert bizony azokra a fájdalmakra most is emlékszem.
Buscopant-t és Rowatinex-et kellett szednem, de nem történt semmi. Néhány napra eltűnik a fájdalom, aztán ismét szúrni kezd a jobb alhasam. Említettem a háziorvosomnak, hogy ez a fájdalom pontosan a két évvel ezelőtti császármetszés hegének jobb végén van. A menstruációm rendben. Szerinte nincs összefüggésben nőgyógyászati dologgal.
A kérdésem az lenne, hogy lehetséges hogy valahol elakadt a vesekő, vagy inkább valami gyulladás lehet a szervezetemben? Kipróbálhatom a mezei zsúrlófű teát a panaszaimra?
Nagyon köszönöm, hogy időt szakított levelemre. Előre köszönöm válaszát!

Tisztelettel: Zsinett


Kedves "Vesekő?" jelige! A kő elakadása lehetséges. Vizeletvizsgálat ismétlése, hasi ultrahang javasolt. Teát nyugodtan ihat, lényeg a folyadékfogyasztás. Üdvözlettel: Dr. Vágó Elemér

krisu  2010. november 28. 10:05   #1507 

Doktorur here és mellékheregyulladás után másabbak lesznek aheráim és a herezacskóm?


Kedves "krisu" jelige! Mit jelent az, hogy "másabbak" és mihez képest? Üdvözlettel: Dr. Vágó Elemér

dd  2010. november 28. 09:59   #1506 

Doktorur alsónadrágomon észleltem sárgás foltot ami a himveszómböl jöhette mitöl lehet ez?


Kedves "dd" jelige! Lehet ondó, de gyulladás is. Üdvözlettel: Dr. Vágó Elemér

zolika  2010. november 28. 09:58   #1505 

Doktorur égő ézést érzek a nemi szervemben és derekamnál is égő érzés van mi lehhet?


Kedves "zolika" jelige! Sokféle elváltozás okozhatja ezt a tünetet. Meg kellene magát vizsgáltatnia. Üdvözlettel: Dr. Vágó Elemér

v  2010. november 27. 15:30   #1504 

DOktorur nemi gondozóba hogyan lehet eljutni kell hozzá beutaló?


Kedves "v" jelige! Nem kell beutaló. Üdvözlettel: Dr. Vágó Elemér

61 éves férfi  2010. november 27. 14:33   #1503 

Kedves Doktor Úr! Gyors válaszát nagyon köszönöm. A vizelet - úgy látom - rendben. Fajsúly 1023 g/L, pH 6,0, fehérje, nitrit, aceton, bilirubin, vörös- és fehérvérsejt, cukor - mind negatív, urobilinogén; normál, vizelet üledék automatával (IQ200), "semmilyen kóros elváltozás nem figyelhető meg".

..és ami az előbb kimaradt; rengeteget iszom, napi 2 liternél többet.

Hálás köszönettel, és jó hétvégét!


Kedves "61 éves férfi" jelige! Úgy néz ki, hogy nem lesz nagyobb baj.
Üdvözlettel: Dr. Vágó Elemér

61 éves férfi  2010. november 27. 12:21   #1502 

Tisztelt Doktor Úr!

Bal vesémet idén nyáron daganat miatt eltávolították, így azóta egy vesével élek. Most a vérképemben komoly eltéréseket látok. Kreatinin 158 (szeptemberben még csak 134 volt) 53-100 ref. tartomány helyett. Az eGFR (ml/p/1.73 m2) pedig 38,9 (szeptemberben még 46,9 volt) ref. min. 60 helyett. A többi laborérték rendben. Van-e okom aggodalomra, s ha igen mit javasol, mit tegyek. Testsúlyom 86-87 kg, a veseműtét óta 2-3 kg-ot híztam. 179 cm magas vagyok. Válaszát előre is köszönöm.


Kedves "61 éves férfi" jelige! Lehet, hogy csak az "egy vesés élet"-hez való szervezeti alkalmazkodásról van szó. Milyen a vizelet - ill. milyen fajsúlyú vizeletet tud termelni a veséje? Az ellenőrzést végző szakorvosnak mi a véleménye? Üdvözlettel: Dr. Vágó Elemér

Heg  2010. november 27. 12:00   #1501 

Tisztelt Dr Úr!

Két éve herevisszér műtétem volt.
3 hete voltam vissza kontrollon, mert azt éreztem, hogy ismét kiújult a
visszér.Szerencsére nem újult ki, de a bal herém tetejénél éreztem egy borsónyi csomót.Az urológus megvizsgált tapintás után, ő is érezte és megnézte UH is.Megnyomásra egy kis fájdalmat érzek.
Azt mondta, hogy egy heg alakult ki, fél év múlva kell menjek vissza kontrollra.
Kissé idegesít az a heg, a műtét óta érzékenyebb a bal herém.A Dr úr azt mondta, hogy az egy kicsit érzékenyebb lesz mindig.Van e még valami teendőm a heggel kapcsolatban?


Kedves "Heg" jelige! Nincs tennivalója, csak majd visszamenni kontrollra. Üdvözlettel: Dr. Vágó Elemér

előző oldal  74 75 76  77 78  következő oldal
Vitassa meg kérdéseit a társalgóban is!
Önnek a Vese és húgyutak témakör fórumait ajánljuk.
szakemberkereso
search.gif Szakember keresés...
Hirdessen az Orvostudakozón
Diagnózis.hu
©2007-2014 Orvostudakozó - Minden jog fenntartva!