360 075 megválaszolt kérdés

orvoskereso
search.gif Keresők... Írja kulcsszavait a kívánt mezőbe!

Tüdőgondozó
rendelő
Budapest

 Lépjen be, és írjon véleményt a rendelőről!
Látogatók száma: 10461
Az adatlap kezelője: Orvostudakozó
Elérhetőségek
Ország
Magyarország
Település
Budapest
Kerület
XXII. kerület
Cím
Városház tér 3.
Irányítószám
1221
     Térkép Tüdőgondozó  Térkép            
E-mail
nincs@gmail
Telefonszám

Mobil

Weboldal
Skype

Fax

Nincs regisztrált munkatárs
Az intézmény bemutatása
A Gyógyír XI. Kht-hoz tartozó XXII. kerületi Tüdőgondozó és Ernyőképszűrő Állomás szakorvosi ellátást biztosít járóbetegek részére és tüdőszűrést végez a XXII. kerületi és a XI. kerület Albertfalva lakossága részére. Az Intézet szoros együttműködésben áll a háziorvosi alapellátással és integratív szerepet játszik az egészségügyi ellátórendszerben az alapellátás és a fekvőbeteg osztályok között.

A Tüdőgondozó és Ernyőképszűrő Állomása kötelezettségeinek megfelelően a hozzátartozó lakosság részére elvégzi a tüdőszűrő vizsgálatokat, valamint szakorvosi konzíliumot biztosít a házi orvosok kérésére, illetve a panasszal jelentkező betegeket látja el.

Az Intézet tevékenysége sokrétű, magába foglalja a prevenciót, felkutatást, diagnosztikát, terápiát, nyilvántartást, gondozást. Mind a specifikus gümőkór, mind az egyre nagyobb növekedést mutató aspecifikus tüdőbetegedések - tüdődaganatok, krónikus obstruktív és allergiás légúti betegségek komplex kivizsgálását, kezelését, utókezelését, szoros ellenőrzését, gondozását végezzük.

Az alábbi diagnosztikus és terápiás lehetőségeket és egészségügyi szolgáltatásokat biztosítjuk a lakosok és a betegek részére:

Mellkas röntgen
Légzésfunkciós vizsgálatok
Légúti allergia vizsgálatok
Inhalációs kezelések
Dohányzásról való leszokáshoz rendszeresen tájékoztatást adunk a korszerű leszokási lehetőségekről


A további kivizsgálás és kórházi kezelés esetén betegeinket az Országos Korányi TBC és Pulmológiai Intézetben és a Törökbálinti Tüdőkórházba küldjük.

2005-ben a tüdőgondozó udvara felől akadálymentes feljáró épült, ezzel a földszinten lehetővé vált a mozgáskorlátozott betegek vizsgálata.

Távlati tervünk a sókamra üzemeltetése, mely a légúti terápiát hasznosan kiegészíti. A tárgyi és működési feltételek folyamatos javításával, a szakmai fejlődés lehetőségeinek megteremtésével a korszerű, biztonságos, magas szintű betegellátásnak kívánunk megfelelni.

Forrás: www.gyogyir11.hu
szakemberkereso
search.gif Szakember keresés...
Hirdessen az Orvostudakozón
Diagnózis.hu
©2007-2015 Orvostudakozó - Minden jog fenntartva!